I tisdags fick jag äntligen lite tid med min bästa vän. Vi har inte setts på hur länge som helst då jag har repat och hon jobbat. Men så i tisdags hade vi massa att prata om. Hon bjöd mig på lunch (hur bortskämd får man bli?) på Mahalo - hälsocafeet. Jag hade inte varit där tidigare men blev positivt överraskad!

På kvällen sen efter min träning så får jag en sån fruktansvärd smärta i magen som sedan strålar bak i ryggen. Jag börja hysteriskt gråta här hemma och ringer pappa som säger att jag ska ringa efter ambulans. Sagt och gjort, det sluta med en kväll på St Görans akutmottagning. Jag hade fått njurstens anfall, det kan vara den värsta smärtan jag känt någonsin. Fy i helvete! Jag fick smärtstillande som gjorde susen och efter det fick jag åka hem. Så nu väntar jag bara på att kissa ut den där lilla stenen helt enkelt...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sommaren knacka på igår! Det var 27 grader och klarblå himmel. Jag och klassen hade planerat häng i Vitan. Passande nog var vår parallellklass också där, så det var ett magiskt gäng i parken.

Jag fick med mig kameran, så gör er beredda på en bildbomb!!

Likes

Comments

April sammanfattar såhär: Skräck, vin, kärlek, kalla vindar och förtjusning. Här kommer mitt Instagram från Aprilmånad.


Bilden ovan: Julia. Denna guldklimp. Vi hade årets första dagsfylla. Vi skulle egentligen ta en promenad men i stunden kändes det mycket bättre med vin, såi våra träningskläder gled vi in på Mälarpaviljongen och pimpla rosé. Det sluta med att jag vingla hem vid 03.00... Ingen skam! Sånna vårdagar måste man också få ha!

Bilden nedan: Detta var ett par dagar efter terrordådet på Drottninggatan. Jag gick för att lägga en blomma. Tårarna bara rann. Men Stockholm alltså, vilket kärlek det finns.

Bilden nedan: Lov, ledig från jobbet, uteservering med vänner och dagen innan jag åkte till Göteborg. Sen att håret var on fleek gör ju inte dagen sämre.

Bilden nedan: Jag var hemma under påsken. Jag och pappa hade en riktig mys dag i Göteborg, som bara vi kan ha. Vi var och såg Tove Jansson utställningen på Göteborgs konstmuseum och bara njöt hela dagen. På instagram har jag skrivit "En skatt vid slutet av regnbågen" - för det är precis vad han är!

Bilden till vänster: En ledig helg. Vilket jag inte hade haft på år och dagar! Jag mötte upp Julia för lite häng hos henne. Vi hamna sedan på en fest där de hade peruker som vi gick loss på. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde dagen efter när vi prata om hur vi hade snott med oss perukerna för att dansa på Boquerian. Den kvällen går till historien!

Bilden till höger: EMILIA, födelsedagsbarnet som hade fixat världens fest. Jag var dödstrött då kvällen innan var peruk-kvällen, men ändå lyckades den damen få mig på gott humör.

På Instagram hittar ni mig under @hannahsommerfors

Nu kallar sängen. Ha en trevlig kväll! / H 

Likes

Comments

Igår välkomnade jag solen tillsammans med Janine och Albin. Det blev en lugn dag vilket var extremt skönt. Vi tog ett glas vin i solen på Snaps, åt sedan på Barobao (favorit stället) och sen tog vi djurgårdsfärjan för en fika vid båtarna på Djurgården. Så himla mysigt! Åh va det är skönt att ha en dag där man strosar runt och allt är möjligt.

Janine, som tog med sin kamera knäppte några magiska bilder. Hon är ju så duktig!!


Likes

Comments

Idag träffa jag min saknade Janine, känns som det var evigheter sedan. Vi åt sushi på favoritstället Sushi Samba på Götgatan. Vi scouta också på diverse second hand butiker på söder, jag leta efter en Champion tjocktröja som jag efter många om & men hitta. Drömmen!!

Efter det mötte jag upp Julia & Emil för ett produktionsmöte angående slutproduktionens affisch. Möte ledde till öl & massa garv. En klockren tisdag med andra ord.

Nu ska jag gå och lägga mig, lång dag imorgon!
Ha det fint!!

Likes

Comments