A NEW WORKOUT FRIEND

Jeg har lenge ønsket meg en aktivitetsklokke, og endelig falt valget på denne lekre saken! Den er utrolig enkel, liten og stilren, slik at man fint kan gå med den til enhver tid. Et stort pluss er at man kan bytte reim på den, så jeg har allerede planer om å skaffe flere farger. Det blir gøy å teste den ordentlig de neste dagene. Den teller skritt, kalorier, måler puls osv. Den gir også påminnelser hver time om du ikke har beveget deg. I appen kan man registrere hvor mye vann man har drukket og hva man spiser gjennom en dag hvis man ønsker å følge med på det og. Håper denne kan fungere som en ekstra motivasjonsboost til en mer aktiv hverdag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

MMM... FRISK HJEMMELAGET SALAT, KOKT EGG OG JORDBÆR SMOOTHIE! 

Som nevnt i forrige innlegg prøver jeg å skjerpe kostholdet litt. Så det kan hende det blir litt mat å se her fremover. Mat er jo tross alt veldig fotogent, ellers hadde vi jo ikke sett så mye til det på sosiale medier som vi gjør. Med mange friske farger som gir et mer levende bilde kan jeg godt forstå hvorfor. Jeg får rett og slett veldig lyst til å fotografere når jeg ser en rett som egner seg bra til det. I tillegg er det jo bare grått, trist og masse vind og regn ute for tiden. Ikke så mange friske farger å finne der, så da leter jeg heller her inne i mens. Det er i mørketiden man virkelig må lete litt etter ideer til bilder. Jeg har planer om å bruke resten av kvelden på leting etter nettopp det, ideer og inspirasjon. God kveld, dere.

Likes

Comments

... IS HUGE ...

Er det noe jeg alltid vil elske så er det å få kloa i en god kanelsnurr fra bakeriet. Når jeg er på jobb er selvsagt fristelsen spesielt stor, det blir en slags "premie" fordi jeg alltid tenker "ja, du kan spise en sånn i dag siden du er flink og går på jobb". Faren oppstår jo om du da tenker dette hver gang du skal på jobb. Heldigvis har jeg ikke dratt den så langt enda. Åhh... nå ble jeg faktisk skikkelig sulten (les: fikk lyst til å tømme godteskapet) av bildene. Synd det er januar og jeg prøver å være sunnere. Slike godbiter får rett og slett vente (til viljestyrken svikter).

Likes

Comments