Enjoy every sunset!

Se så vakkert da! Spornes er virkelig stedet å være ved solnedgang. Helt magisk. Disse bildene tok jeg i går da vi akkurat rakk en liten tur til denne vakre stranda før det ble for mørkt. Dette må gjøres oftere. Når vi var der trodde jeg faktisk at de fleste bildene jeg tok ble stygge og ubrukelige så jeg ble en smule trist, haha. Men de ble heldigvis fine likevel da jeg fikk se dem på pc. Rart hvor misvisende den lille kameraskjermen kan være til tider. Gleder meg til å traske litt lenger ut der neste gang for å jakte på flere fine motiver å ta bilder av!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, fine mennesker. Hvordan har deres onsdag vært? Her har vi ikke gjort så mye annet enn å sove lenge og kose oss inne. Vi passer nemlig hus og Gustav pus for Ole sin mor og her koser vi oss veldig. Ole drar snart på nattevakt, mens jeg blir igjen i godstolen foran peisen med katt, tv og pc som sosialt selskap.

Exploring
new places

I går dro vi på en liten roadtrip som endte langt inne i skog og mark. Vi så en mektig grønn skog, med et tykt lag av tåke og en innsjø som var dekket av is. Det var så fint lys der og ikke minst fredelig og fint. Tok en del bilder, men deler det heller opp i to innlegg så det ikke blir altfor mye bilder på en gang. Så det kommer en del to senere. Nyyyt kvelden videre, dere!

Likes

Comments

A FOGGY NIGHT...

Her om dagen fikk jeg noen fine bilder nede på bryggene ved der jeg bor. Synes resultatet ble ganske kult! Likte så godt stemningen og lyset som var den kvelden. Nå for tiden merker jeg godt hvor vanskelig det kan være å ta gode bilder innendørs. Det blir jo så fort mørkt ute, pluss at jeg ofte har altfor dårlig lys hjemme til at det blir brukbart. Det er skikkelig irriterende når jeg har lyst til å knipse noe nytt! Men jeg gir meg ikke. Må prøve å se litt på nettet om jeg kan finne en lampe eller ordentlig fotolys som kan gjøre ting litt lettere.

Har du noen tips til godt fotolys innendørs? Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

Jeg har begynt som smått med å prøve å lære meg litt nytt når det gjelder redigering! Synes det er veldig gøy å holde på med, men i det siste har jeg på en måte bare redigert på samme vis hver gang etter jeg har tatt nye bilder. Det blir fort litt kjedelig. Så i kveld har jeg lært meg å bruke Adobe Lightroom som jeg opprinnelig hatet, haha. Sånn er det alltid med nye ting som jeg ikke er vant til. Meeen nå skjønner jeg hvorfor folk bruker det. Alt er 100+ ganger bedre og lettere der.

I tillegg har jeg funnet frem et gammelt tegnebrett(som jeg også opprinnelig hatet) og plugget det til storskjermen. Tegnebrett og penn er mye bedre og ikke minst enklere å jobbe med fremfor datamusen. I tillegg er det mye mer behagelig for hendene. Nokså glad for at jeg endelig satt meg inn i disse tingene så det kan brukes! Nå blir redigeringen mye morsommere fremover. Har planer om å prøve å lære mye mer når det gjelder redigering av ting og tang. Det er jo så gøy, og det finnes jo så uendelig mange muligheter.

Likes

Comments

Hvorfor har jeg aldri kjøpt dette bladet før? Når jeg kikket etter et nytt blad i går hadde jeg egentlig festet øynene mine på siste utgave av vakre hjem, men så fikk jeg en tanke om at jeg ville prøve å lese noe helt annet. Det var da jeg så dette bladet som heter digital foto. Så kvelden i går gikk til å lese det. Gøy med litt annen form for inspirasjon i blant. Her deler de mange nyttige tips og triks når det gjelder kamerautstyr, fotograferingen og redigering. Jeg lærte mye, og det var kjempe interessant å lese. Gleder meg allerede til neste nummer kommer!

Leser du digital foto?

Likes

Comments

FOLLOW MY FACEBOOK PAGE - FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Nå har jeg laget meg en facebook side hvor jeg lenker til mine siste posts her inne. Blir kjempe glad hvis du har lyst til å følge den! På instagram oppdaterer jeg også veldig ofte, så følg meg der også, hvis du vil. Så må jeg bare takke alle dere som klikker innom og leser denne bloggen, og alle dere som følger meg, liker og kommenterer. Jeg ser/leser hver og en, og jeg blir like glad hver gang. Det er så koselig! Så tusen takk, dere er herlige. Det er så mye gøyere å poste innlegg når man ser at folk gir tilbakemeldinger.

Har du facebook side?

Likes

Comments