BONNIE & ONESSA, MY TWO BEST FRIENDS

Denne mandagen har blitt tilbrakt sammen med mine to firbeinte venner! Vi har kost oss i sola og jeg har gitt dem en vask også. De var mer eller mindre skuffet over meg da de så at jeg kom med den rosa bøtta med masse vann og såpe, haha. Men de skjønte fort at det var i beste mening, og nøt det til og med litt på slutten. Før jeg vasket dem prøvde jeg å børste de litt, men da ble de plutselig også veldig travle og fikk lyst til alt annet. Bonnie presterte å løpe avgårde med børsten til og med, haha. Luring. Nå sover de søtt på sin egen sofa som de har i gangen. Blir alltid så på humør av å være med disse to gledessprederne. De er jo så fine og søte!

Har du hund?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å dele et tips som jeg bruker veldig mye når jeg tar bilder av produkter og ting. Jeg er ingen proff når det kommer til fotografi, men tenkte at dette kanskje kunne være nyttig for andre som kanskje trenger litt tips og triks for å ta finere og bedre bilder.

BAKGRUNN
Hjemme hos meg har vi ikke så mange hvite eller lyse nok flater, noe som kan gjøre det litt vanskeligere å få tatt bilder med ønsket bakgrunn innimellom. Men jeg har funnet en fin løsning på problemet. Jeg har for eksempel kjøpt marmor på rull som jeg kan rulle ut til bakgrunner, dette fås kjøpt på hobby butikker. Det er egentlig til å klistre på for eksempel bord og slikt, men jeg har i stedet bare rullet den ut når jeg vil ha den som bakgrunn til bilder. Det finnes også en rekke andre prints som en kan kjøpe på slike ruller. Genialt!

På bildet ovenfor har jeg brukt en murvegg ute som jeg også liker å bruke, da det gir enda bedre lys å ta bildene utendørs.

Sånn ser det egentlig ut når jeg tar bilder hvor jeg trenger store hvite flater. Jeg har kjøpt en blokk med A3 ark som jeg legger foran de største stuevinduene så jeg får godt fotolys. Så kan man bare style og leke med plassering av ting til man ser noe som inspirerer øyet.

Eller man kan bruke et teppe slik som ovenfor, et magasin, dyne eller laken, et fat med et mønster du liker, gulvflater også videre. Mulighetene er altså egentlig endeløse om man bare går litt ut av boksen! Det blir fort kjedelig å ta bilder som har samme bakgrunn hver eneste gang, synes jeg da. Jeg liker å variere litt, og det er ikke så vanskelig eller dyrt. Du trenger altså ikke male alle veggene hvite for å få bakgrunnen du ønsker deg til bilder. Du trenger bare litt naturlig lys og fantasi, så blir det minst like fint!

Er dette noe du ofte gjør?
Si fra om dere ønsker flere slike innlegg!

Likes

Comments

COFFEE, MAGAZINES, MESSY HAIR AND AN OVERSIZED T-SHIRT KIND OF DAY

For en deilig dag og helg det har vært. På fredag koste jeg meg med Greace filmen på tv og når kjæresten kom hjem fra jobb dro vi en tur til byen og møtte vennene hans. Det er noe med det å dra ut på fredager som jeg synes er myyye koseligere enn på lørdager. Sikkert fordi det ikke er så mange ute på fredager så det går an å få sitteplass og å høre hverandre prate. Det er rett og slett roligere og mer sånn jeg liker det.

Gårsdagen gikk til noen timer på jobb etterfulgt av god mat på Egon med kjæresten. Når vi kom hjem så vi litt på en serie, og endte opp med å sovne før kl 10, haha vill lørdagskveld. Og kl 4 på natten var begge lys våkne igjen, huff. Irriterende! I dag har jeg bare slappet av hele dagen og holdt meg i senga. Det er jo det søndager er til, spør du meg.

Hva har du gjort i helgen?

Likes

Comments

Jakke: Trend mote - T-shirt: Lindex - Bukse: Dr. Denim - Smykke: BikBok

Gooood fredag! Sola skinner på utsiden av vinduet her jeg sitter på min kjære kontor plass hjemme. Men før jeg kan ut å nyte siste rest av finværet må jeg få skrevet noen jobbsøknader. Jeg jobber for tiden bare deltid eller som vikar, og det er ikke nok. Så jeg håper jeg kan skaffe meg enda en jobb, eller en som er fulltid som jeg forholder meg til. Det hadde vært supert! Så krysser fingrene for at noen ønsker å gi meg en sjanse. Her jeg bor er det virkelig kamp om arbeidsplassene, så det er ikke så lett, men jeg håper det kan slå til for meg også snart. Jeg tenkte jeg skulle gå meg en tur etterpå for å se etter noen kvister som jeg kan ha i noen vaser her hjemme. Det er så fint. Så gleder jeg meg til helg og noen timer på jobb i morgen. Det blir så bra så!

Hva er dine planer for fredagskvelden?

Likes

Comments

I dag tok jeg og kjæresten en tur til byen på dagen og satt en stund på en koselig platecafe og kikket på bylivet mens vi nøt en deilig cappuccino og litt mat. Etter det besøkte vi en søt liten kolonial butikk og jeg fikk med meg to nye spennende produkter som jeg gleder meg til å teste. I tillegg ga damen oss verdens sterkeste chili med hjem. Har fått med meg noen videoer som viser hvor dårlig det kan gå, og hun advarte oss om at en må ha kjempelite av den i maten ellers ryker det i munnen i noen timer senere for å si det mildt. Men jeg tørr ikke røre den, haha.

Mange takk til dere som kommenterte i forrige innlegg forresten, det setter jeg veldig pris på!💛

Likes

Comments

FALL VIBES 

I kveld fikk jeg skikkelig høst stemning av å høre på regnet utenfor mens jeg koste meg inne under dyna. Jeg elsker regn. Det er bare noe med lyden det lager som er så beroligende og koselig. Faktisk så håper jeg det skal regne en del fremover for da er det ekstra koselig å holde seg inne. Ikke minst ser jeg frem til å nyte mange kopper kakao med krem og marshmallows når kulden slår inn for fult. Gleder meg til å prøve å knipse like koselige stemningsbilder som de ovenfor! Det er noe med den typen bilder som gir meg en god og varm følelse innvendig, og ikke minst inpirasjon til å ta bilder. Det blir nok en koselig høst!

Er du glad i høsten?

Likes

Comments