Ikke dumt å kose seg i senga med helt nye magasiner og litt godis på en søndag. I dag fikk jeg heeelt sjokolade dilla. Har prøvd å slutte å stikke hånda i bollen med sjokolade litt for mange ganger nå... "Bare en til" tenker jeg hver gang, så er bollen plutselig tom!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Bilder fra en utrolig fin og solrik dag tidligere denne uken! Jeg og en venninne gikk tur og satt oss og spiste is og koste oss ved vannet. Det var så utrolig fint lys fra sola der så vi ble helt fascinert og kameraet fikk grillet seg litt, hihi!

Likes

Comments

Etter å ha sovet helt til klokka 1 fant jeg ut at jeg måtte komme meg opp og slutte å slumre. Jeg er nemlig ekspert på slumring og tanken om at "jeg skal bare ligge å våkne litt" så sovner jeg selvsagt en stund til. Så nå har jeg dratt meg selv opp og fått i meg toast og smoothie mens jeg så på friends. Det er et fast rituale at jeg ser på friends til frokosten når jeg har god tid for det er så koselig og gjør meg så glad. Nå står en god dusj for tur før vi får litt besøk her hjemme.

Ha en fin søndag videre!

Likes

Comments

I dag har jeg løpt rundt i hagen som en hyperaktiv 6 åring og kastet leker med hundene våre. Tror det var like gøy for meg som for dem, hehe! Og nå sitter jeg stappmett etter en god dose med mammas hjemmelagde pizza. Ingenting som slår pizzaer som er hjemmelaget altså. Resten av kvelden går nok til litt dilling med interiør med god musikk, og når kjæresten kommer hjem fra jobb blir det nok filmkveld til vi sovner. Slike avslappende helger som denne må jeg virkelig ha flere av. Det er skikkelig undervurdert!

Likes

Comments

HAPPY WEEKEND

Endelig er det fredag og helg igjen. Jeg gleder meg til en rolig helg hvor den eneste planen er å slappe av. Det har jeg allerede begynt med i kveld med litt soving og tv titting i min faste sofakrok sammen med koseteppet mitt. Resten av kvelden går nok til film og kos, ikke dumt på en fredag det!

GOD HELG!

Likes

Comments

I dag våknet vi av at solen skinte gjennom vinduet og lyste opp hele rommet. Faktisk en veldig god måte å våkne på. Så etter en god eggefrokost tok vi en kopp te ute i hagen. Det var så deilig å kjenne at solen varmet og å se at blomstene har begynt å spire. Det er vår!(og forhåpentligvis blir det fort til sommer)

Likes

Comments