Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Denne uken er det de røde detaljene som gjelder, vi har kledd dukkene inn i deilige vinterjakker og gode strikkegenser.
Vi har mange variasjoner av rødtoner, noe som passer enhver. Kom innom så skal vi hjelpe deg å finne den rødtonen som passer deg og din hudtone best. Husk! Vi sender varer over hele landet, hvis du har noen spørsmål eller henvendelser ta kontakt på storo@hoyer.no eller ring oss på 22154100.

Likes

Comments

​Vi har akkurat fått inn en ny levering av S´well flaskene. Vi har nå er godt utvalg av flasker med forskjellige farger og størrelser. S’well er gjenbrukbare flasker som kommer med friske farger og mønstre. Den holder drikken kald i 24 timer og varm i 12 timer. Flaskene kommer i tre ulike størrelser, 250ml, 500ml og 750ml. Formålet med S´well flaskene er å kunne tilby en drikkeflaske som kombinerer mote med funksjon, slik at kjøp og forbruk av engangsflasker reduseres over hele verden.

Likes

Comments

​Hvor fin er ikke denne boblejakken fra Rag and Bone? Den har utrolig røffe detaljer med knytting nederst og kommer i en  fantastisk grønnfarge. Passer perfekt som en vinterjakke når minusgradene kommer snikende.

Likes

Comments

Nå har vi endelig fått en ny levering av Varsity Headwear i butikk. Vinter kolleksjonen har endelig kommer og vi vet det er mange som har ventet på den. De nye fargene i butikk er nå sort(som har mange har spurt etter), mørkgrå og lysgrå.

For noen henvendelser eller spørsmål ta kontakt på storo@hoyer.no eller ring oss på 22 15 41 00

Likes

Comments

Å kombinere en burgunder farger med duse toner er utrolig fint og gir en fin kontrast. 
Antrekket over er et veldig avslappet antrekk som passer perfekt til hverdagen. 
Maria har på seg:

Jakke: Creative Collective
Genser: Tiger Of Sweden
Bukse: Rag and Bone
Sko: Nike

Vesker fra Cala & Jade

Likes

Comments

Hei fine lesere!

I morgen fra klokken 19-21 skal vi arrangere et event i butikken vår, nemlig: AFTERWORK. Alle er så klart hjertelig velkommen, menn og kvinner. Det vil bli servert deilig tapas fra Jordbærpikene, drikke og selvfølgelig god stemning. Nå har dere altså muligheten til å gjøre noen skikkelige gode kupp. De første 20 kundene som handler over 1500 kr vil også få en lekker goodiebag (jeg har allerede snoket litt, og det er masse fint). Her har jentene virkelig jobbet hardt for å kunne gi litt dere litt ekstra stas ved handelen :-).

Vi kommer også til å ha en egen liten photo-booth i butikken, og premien for beste bilde med hashtaggen #høyerstoroafterwork er med i trekningen av et antrekk til en verdi av 7500 kr (!!).


Det er altså dette antrekket dere kan vinne:

Strikk fra Baum Und Pferdgarten, bluse fra Samsøe Samsøe, klokke fra Triwa, Bukse fra FWSS og veske fra Marlene Birger.

Vi gleder oss masse til kvelden, og håper dere vil ta turen. 

Vi sees!

// Høyer Storo team

Likes

Comments

Hei alle sammen!

For et par dager siden dro vi litt lenger unna for å finne en perfekt location for og ta litt bilder til Instagrammen og bloggen vår. Det blir ofte slik at vi benytter de samme områdene, gjerne rundt Storo/Nydalen for å ta bilder, men nå ville vi gjøre noe litt annerledes. I tillegg har vi hatt lyst til å ta noen ordentlige fine bilder av de kjolene vi har i butikken, og da krever det jo også at omgivelsene står til antrekkene som sådan.

Her om dagen ble det derfor satt av tid til en aldri så liten roadtrip. Etter litt om og men fant vi et perfekt sted på Norstrand. Kjolene vi ønsket å vise dere er fra Perseverance og Zetterberg. Bare å søke opp folkens! De har SÅ mange fantastiske kjoler og antrekk til de dagene du ønsker å føle deg litt ekstra fin. Perfekt om du enten skal i bryllup, dåp, jubileum eller bare en fin anledning.

Ikke bare det- du kan også bruke Perseverance kjolene (i dette tilfelle den turkise kjolen) med en t-skjorte under og en skinnjakke over. Vipps så har du klart å "tone" ned antrekket ditt, og får gleden av å ikke bare bruke det til fine anledninger.

Håper dere liker bildene, og at vi kanskje har gjort valget om en kjole- litt lettere. 

Det skal nevnes at det var veldig kaldt da vi tok disse bildene- det var faktisk dagen før det begynte å snø. Så en liten klapp på skulderen er vel fortjent, eller? Vi ble iallfall fornøyd med resultatet, og håper dere syntes det samme :-) 

Vi snakkes!

// Høyer Storo team

Likes

Comments

Hei, og riktig god morgen!

Jeg tenkte å dele en aldri så liten bildedryss fra en av våre fotoshoots. Her var været riktignok litt finere og temperaturen over 0 grader. Vi får håpe at dette kalde været snur snart og at vi får litt varmere vær igjen.

Marlen og jeg plukket oss ut noen favoritter fra butikken. Jeg valgte å gå for et helt sett fra Baum Und Pferdgarten, med bluse og tilsvarende skjørt. Var ikke dette fint? Jeg elsker detaljene og ikke minst fargen, og kjenner at jeg er ekstra klar for våren.

Selv vil jeg påstå at jeg har en litt "røffere" stil og kombinerer det derfor med en skinnjakke fra Designers Remix, slik at antrekket ikke blir så "sukkersøtt".

Marlen har selvfølgelig på seg skjorte-jakken fra FWSS (som er vist i tidligere innlegg), bukse fra det nye klesmerket vårt: Perseverance, skjorte fra Creative Collective og veske fra Rebecca Minkoff. Perseverance har såå mye fint, og jeg kommer til å lage et eget innlegg om dette. Det er bare til å glede seg!

Sånn her ser det altså ut når vi skal ta bilder for dere. Den store høyer posen er godt brukt og vært med på en del reiser kan man trygt si- og morsomt er det.

Ha en fin dag!

//Høyer Storo team

Likes

Comments