Vegansk kyckling med korma

Igår kväll testade vi den veganska kyckligen som jag tipsade om igår - vet egentligen inte om det är ett rent kycklingsubstitut men jag använder det som det, tycker det är perfekt 😃 Fick en burk med "cooking sauce" i Testagram sist och tänkte att dom skulle passa bra ihop.

Men jag var ändå långt ifrån säker på att den skulle vara god (är enormt kräsen med orientaliska smaker, tråkig som jag är😌) så som ni ser vågade jag inte ta så mycket till en början men det VAR gott så jag tog mera sen!
Stekte kycklingen separat pga ville inte "förstöra" den om såsen inte var god men sen när jag visste så blandade jag ihop dom.

Älskar att denna maträtt var så löjligt enkel att göra men ändå smakade som någonting som skulle varit avancerat för mig att göra. Skulle absolut kunna köpa denna igen.

När jag tar bilder när jag ska äta så tänker jag alltid att det kommer se så mycket ut, när dom flesta lägger upp matbilder så täcker det ju ofta bara halva tallriken men så lite äter inte jag hehe 😁 Alltid MINST som nedanför. Älskar mat 💚

Endast veganska tips sen Oktober 2018
För mer veganska tips 🐰💚 Följ Yay it's vego på Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229