Sommarlista 2018

Sitter här otålig och väntar på att 197 cm fyllo ska vakna - är vrålis och magen kurrar men vill låta han sova ut eftersom han börjar jobba om några dagar och då blir det inte så mycket sovmorgnar längre..

Såg att @Missjennifer delat en sommarlista men just den listan blev mina svar alldeles för tråkiga på haha så jag googlade fram en annan som åtminstone inte blir LIKA tråkig och den hittade jag hos Ratata.

Uppmanar mina bloggvänner att också svara på den, älskar att läsa såna. Det är väldigt få frågor även om det inte uppfattas så med mina långa svar 😂

Vilka tre saker börjar du tänka på när du hör ordet ”sommar”?
Att cykla fritt, jobbigt solsken och kvävande ångest. Jag har lidit extra hårt på somrarna dom senaste åren, det här är faktiskt första sommaren på åtta år som sommaren inte BARA innebär extra ångest, sjukt ju??
Jag tror och hoppas på att jag kommer börja känna att sommaren är en härlig upplevelse och se det fina med den, mer och mer för varje sommar. Jag älskar ju egentligen "teman" och kontraster så borde älska sommaren precis lika mycket som jag älskar hösten, vintern och våren.

Kommer du jobba i sommar eller ha semester?
Jag kommer att jobba dubbelt upp, både i secondhandbutiken och med företaget. Vilket jag är väldigt glad över eftersom jag mår bra av det och det ändå inte händer något annat. 197cm arbetare börjar jobba på måndag så det blir mer rutiner och vardag än någonsin den här sommaren. Första gången i våra 26-åriga liv som vi kommer ha 7-4-rutiner.

Vad gör du helst en ledig kväll?
Myser med katten och 197cm loverboy som alltid. Om den sistnämnda slutar röka vill jag spela spel med tända ljus på balkongen.

Vad är enligt dig, den ultimata sommarmaten?
Åh, om jag tänker midsommarmat så är det grillat med potatissallad och färsk baguette och vanliga salta potatischips till och jordubbar och melon med vaniljglass till efterrätt 🍓 Det är klassisk sommarmat i våran familj.

Vad är ditt favorit ställe att vara på under sommaren?
Det suger i hela kroppen efter att åka till typ västkusten, älskar Sverigesemestrar. Har inget specifikt ställe ännu men tror vi snart kommer hitta ett för hoppas att det blir en Sverigesemester varje sommar. Åka utomlands gör vi mycket hellre när det är mörkt och kallt här.

Hur skulle den perfekta sommardagen se ut för dig?
Jag mår ju bra av att jobba till vardags men om vi tänker en "rolig dag"-sommardag så vore det att åka på utflykt med mamma. Åka bil nånstans, shoppa lite, äta gott och bara umgås 💛

Ett fint sommarminne?
När jag och 197cm åkte till västkusten på Sverigesemester och hyrde en jättemysig stuga på en jättefin camping. Vi boade in oss i stugan ordentligt, vandrade på klipporna, satt på uteplatsen och rökte och hade långa diskussioner till sent på natten. Ibland är det enklaste det allra finaste.


Finns det någon låt du förknippar med sommaren?
Cascada-remixer kanske. Techno-musik

Vad är fem saker du vill hinna göra i sommar?
🔥 Grilla
🚬 Kunna vara på våran egna balkong utan äckliga fimpar
☀ Få lite sol på mig
💑 Träffa vänner
🌺 Njuta av den

Lite random gamla sommarbilder

En sommar när vi drog till Öland på semester. Vi kom fram sent och hittade bara kackiga campingar med väldigt dyra stugor så vi ba "fuck det här vi drar hem och så shoppar vi loss på Eskilstunas shoppingcenter istället" så vi körde hem i ett sträck hela natten och stannade och grillade vegokorv på en rastplats.

Förut var det bästa med sommaren balkonghäng med kedjerökning och framförallt roliga festkvällar. Har alltid tyckt att det varit hundra gånger roligare att festa på sommaren. Saknar verkligen festandet då men det skulle ändå inte vara samma sak idag.

En sommar när jag åt en viss medicin och var rastlös och väldigt VAKEN. Vaknade 4 på natten/morgonen och gick upp och städade till solen gick upp och då la jag mig och solade men gick upp en gång i kvarten. Blev mycket fest och nätshopping för att dämpa rastlösheten.

Pappas veranda på sommaren

Jag och han en sommar för 11 år sedan, skolavslutning med lärarna, sång och slutbetyg i kyrkan på förmiddagen och bad i "gropen" efteråt med alla kompisar 💑

Endast veganska tips sen Oktober 2018
För mer veganska tips 🐰💚 Följ Yay it's vego på Instagram

Gillar

Kommentarer

Lulu
Lulu,
Söten <3
louiseanderssons
louiseanderssons,
Kul lista 😃 asså hur fin va inte din pappas veranda då 😍 älskartnouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229