Header

❤ Den här bloggen innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du att den ska finnas kvar

YAY har väntat på denna! Håller på att fyller upp med lite roligt smink som jag kan använda till att göra roligare sminkningar för jag har typ inget sånt, bara massa tråkigt vardagssmink - har inte insett förrän NU hur roligt det kan vara att experimentera med smink 😍

Har bara haft en (GRYM) palett från Nyx och en burk glitter men det är nog allt. Så det är dags för mer färgglatt och spännande saker, så nu ska jag in och göra Lyko osäkert! 😏

25SMI är rabattkoden som gäller och den gäller i 48h timmar framåt från när jag fick smset 17:21. Det går också att få 100 kr rabatt vid köp för 300 kr om ni vill köpa annat än smink 💛

Här är några singelögonskuggor från ett paket jag hämtade ut från Lyko igår, kostar mellan 39-89 kr/st 😃

Likes

Comments

Idag var det jättesoligt och fint vilket var tur för jag hade bestämt mig att jag skulle bort till Lidl oavsett - hade spanat in en torkställning för bara 50 spänn! Känns sååå skönt att ha möjligheten att kunna gå ner i tvättstugan och bara köra ett par maskiner och hänga i lägenheten och slippa ett 3-timmarspass VARJE gång.

Lakan går ju bra att hänga över dörrar och kläder på krokar men strumpor & trosor är ju sjukt bökigt utan hängare så jag är väldigt nöjd med att lösa det för 50 kr! Blir perfekt sen på balkongen i sommar 💚

Sen passade jag på att köpa lite veganska nyheter som jag varit nyfiken på! Allt är helt nytt för mig så jag tänkte göra ett omdöme om varje sak en varje dag kommande dagar 😃 Allt var standardpriser tror jag - blev 78 kr för alltihop - utom hallonen som kostar 17 kr för ett halvt kilo denna vecka!

Vad är du mest nyfiken på? 😍

Likes

Comments

Börjar även denna dag med ett IKEA-tips! Sportlovet är ju runt hörnet, eller har det tillochmed startat för vissa? Här i Västerås hade vi det i nästa vecka, iallafall för 11 år sen haha! För jag och 197cm moppekille träffades då, under sportlovet.

Jag skrev i min dagbok att jag satt och grät för att jag inte skulle få se honom på en HEL VECKA eftersom det var lov men ett par dagar senare fick jag se mer av honom än någonsin och han blev min, äntligen.
Jag tror inte att det är möjligt att vara mer handlöst förälskad än vad jag var då så det är inte så konstigt att jag fortfarande är så kär i honom 11 år senare och jag tror att det kommer att räcka en livstid ❤ Ah, mitt hjärta bultar hårt och tårar fyller mina ögon haha, det är så fint med kärlek. Längtar efter att fira den på söndag.


Men nu var det ju inte våran kärlekshistoria jag skulle skriva om utan om att IKEA anordnar sportlovsaktiviteter under denna vecka samt nästa vecka där barn kan komma och ha kul. Det verkar gälla i alla IKEAs varuhus men dubbelkolla gärna här och ställ in din stad 😃

Jag tycker att det är så fint (trots att IKEA förstås har vinst i tanken) men det spelar inte så stor roll - för jag tänker att det betyder enormt mycket för föräldrar som är väldigt begränsade av pengar att komma iväg och låta barnen ha en rolig dag helt gratis. Kanske avsluta med en fika i cafét för en liten slant 🍦

Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar. Genom att handla via dom stödjer du min blogg 💛

Alltså vad jag ÄLSKAR när ett märke är helt veganskt - bara att handla utan minsta osäkerhet Jag gillade snabbt både ansiktsvattnet och nattkrämen så jag beställde faktiskt även hem bodylotionen också - såg en kommentar att den luktade Kiviks måltidsdryck på tetra i smaken hallon/persika så då var det ingen tvekan längre 😍

Ansiktsvatten

69 kr /200 ml, här kan du köpa det 💛

Efter att ha sett den kommentaren om bodylotionen insåg jag att ansiktsvattnet också påminner om Kiviks hallon/persika, fast lite mer "gurkigt" hur ni nu ska förstå det 😄 Det luktar väldigt fräscht och gott iallafall! Och man känner sig fräsch av den.

Det är bra liksom, men inte wow eller så. Jag gillar det men ärligt talat så kan jag lika gärna använda Ziajas "aloe face toner" för 35 kr så jag tycker inte att Indy Beauty är värd den prisskillnaden.

Handkräm

49 kr /40ml, här kan du köpa den 💛

Handkrämen är väldigt lik den hon gjorde med CCS (samma möjligtvis?) där jag upplever att det blir som en lite glidig hinna och det har jag väldigt svårt för. Den kostar 49 kr för bara 40 ml medan Urtekrams kostar 29 kr och innehåller 75 ml. Dock köpte jag vanilj den här gången istället för persika och mmmm 😍 Vanilj upplever jag luktar gott rakt igenom så rekommenderar den doften om ni ska köpa handkrämen!

Nattkräm

199 kr /50ml, här kan du köpa den 💛

Såg efter jag köpt den att det stod "intense moisturising" och det känns det som att den är, fast den ändå är lätt på något sätt. Luktar gott och blir skön på huden förutom att den svider pyttelite högst upp på mina kinder men det är nog bara en risk om man som jag får så ibland och är lite småkänslig.

Jag tycker ju att 199 kr är dyrt för en 50 ml kräm och hade aldrig betalat det för en dagcreme, men nattcreme känns som en lite lyxigare grej som man kanske inte använder varje dag och inte blandar ut med smink, så eventuellt att jag köper den igen.

Men det är faktiskt den enda nattkräm jag någonsin testat så nu blir det att prova Ziajas för 65 kr (trots att den är för mogen hy hehe) och se om den är lika mild som deras dagkräm som jag använder.

Bodylotion

149 kr /400ml, här kan du köpa den 💛

Jag gillade ju faktiskt hennes bodylotion ihop med CCS också men den här gillar jag ännu mer! Jag tyckte att den med CCS luktade för konstgjort men den här luktar jättegott! Lite mildare och behagligare men ändå väldigt fräsch.

Jag gillar pumpflaskor väldigt mycket så det är också ett plus. Meen... Jämfört med ACOs pumpflaskor då? Denna ÄR faktiskt bättre! 😄 Den kostar dock dubbelt så mycket så där får man väga lite HUR pass mycket bättre den är.

Sammanfattningsvis

Det är en BRA serie med produkter med relativt bra priser men det finns budgetprodukter som är hälften så dyra som är lika bra - så för en "snåljåp" som mig så är dom kanske inte värda priset medan dom för en annan person som är van att lägga mer pengar på hudvård säkert tycker att dom är väldigt prisvärda.

Det jag eventuellt kommer köpa igen är bodylotionen och nattkrämen, ifall jag inte hittar nån billigare nattkräm som är lika bra (och även om jag kan leva med att det svider till lite så vore det ju skönt att slippa helt).

Ett litet minus är dock att jag tycker att hennes serie med CCS utseendemässigt var superdupermycket snyggare - jag tycker att dom här är rätt bleka och ni vet hur svag jag är för snygga förpackningar. Men jag har ju också mognat och insett att det är insidan som räknas 😉

Psst! Ni kommer få tävla om ett par Indy Beauty-grejer på Instagram men det blir om ca en vecka så håll ut! 💛

Likes

Comments