Modsvar

Jeg hedder Ofelia Anna CorneliaHove og er trendspotter og blogger for virksomheden Modsvar. Jeg er oprindeligtfra København, men flyttede i sommers til Aalborg for at studere Arkitektur ogDesign på Aalborg Universitet. Jeg har stor forkærlighed for dansk design og brugermeget tid på at følge med i nye trends inden for design.


Modsvar er en ny online platformsom støtter nye danske designere. Da designerne ikke skal betale kommisson hos virksomheden, får designerne bedre muligheder for at kunne komme ud på markedet. ForKristina Brinck som står bag Modsvar, har det været vigtigt at kunne støtte opom de danske designere, og derved også upcoming dansk design.


På platformen sælges der lækrekvalitetsdesigns fra nye dygtige designere. Der sælges kun 10 stk. afprodukterne af gangen. Jo flere købere - jo lavere falder prisen på produktet.Dette koncept er et hit for bl.a. studerende som mig selv, da man kan købe etlækkert unika produkt, hvor prisen falder jo flere der køber det. Modsvar gørdet muligt at kunne købe lækre danske kvalitets designs, som ikke koster enformue og samtidig støtter designerene bag.

Her på bloggen, vil du kunne følgemed i Modsvars lækre produkter, designerene bag, boligindretning og de nyetrends inden for design.

Håber I vil følge med

- Hove

Likes

Comments