Måndag igen, alltid extra träligt att ställa sig upp på morgonen när man varit ledig dagen innan.
Pinnade på under förmiddagen, Jasmin är i fjällen denna veckan så vi är en man kort men med lite extra organisering går allting bra.
5 hästar ridna idag; Bea, Zalomon, Myggis, Tosse och Loppan som fick sig en joggingtur i ett fullproppat ridhus. Säga vad man vill men vissa människor borde inte få vistas i ett ridhus, än mindre till häst.
Alla har iallafall skött sig mycket bra, har lite strul med Myggis kandarstång så ska prova något nytt imorgon.
Veckan fortsätter med mycket jobb, plugg och en tenta på torsdag. Men efter det är det lugnare och på lördag sticker jag norrut för Slottsfesten, SÅ PEPPAD!

Tosse får guldstjärna idag, rörigt i ridhuset men hon var såå fin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

KALLT! Typ -8 i morse och så vind på det. Fryser halvt ihjäl så fort man sticker näsan utanför dörren. Gäller att hålla igång så man aldrig tappar värme. Extra glad för mina fårskinnsfodrade Tucci nu ❤️ Varmt och skönt om fötterna iallafall.
Red Myggis och en nybliven ganska grön 5-åring e. Zuidenwind på jobbet, båda väldigt duktiga. Iväg efter jobb för att trimma Tosse och Loppan i ridhuset. En massa guldstjärnor till båda, framför allt Tosse som gjort lite piruettgalopp både på rakt och böjt spår. Så duktig och fin att rida ❤️

Likes

Comments

Jobbsöndag, alltid lite segt att komma igång men blev inte så slitsamt. Hagarna var frusna så det blev en hög att longera. Lite tröttsamt men då är man klar med alla hästarna rätt tidigt. Har mest legat i soffan och försökt få upp värmen för satans vad kall man blir. Frusen ända in till märgen trots att det bara är ett par minus. Men i veckan ska det bli mildare igen, skönt nu när man vant sig vid det.

Lätt joggingpass med Myggis idag, fick mest försöka fiska ner huvudet eftersom han var spänd på alla ljud som vinden framkallade i ridhuset. Men men, bara att fortsätta imorgon och hoppas på lättare förhållanden.

Likes

Comments

Lång sovmorgon, skönt att kroppen får sova ut lite då och då och fylla på med energi för ny jobbvecka på måndag. Än så länge är det lugnt på ridfronten men under det kommande veckorna så trillar det in lite nya hästar, kul!
Åkte och red Tosse och Loppan. Första gången i ridhuset, helt ok att göra sitt första inomhuspass den 2 januari när man ridit hästarna sen i våras. Båda skötte sig väldigt bra, roligt med så arbetsvilliga hästar.
Dagen fortsatte med soffhäng och en tur till Väla för att lämna in mina Königs på lagning.
Myggis fick en lugn dag, lite bus i ridhuset så tar vi nya tag imorgon.

Fridens!

Likes

Comments

Startar upp året, startar upp en blogg. Får
väl se hur länge detta varar men kanske kan få tummen ur och rapportera lite om vad som försiggår här i Skåne.

Nyår var supertrevligt, fantastiskt god middag i trevlig sällskap ute i Mjöhult. Lugn tillställning då jobb väntade idag, 3 hästar ridna som alla startat året på ett utmärkt sätt. Är så glad för min Myggis som verkligen stepped up to his game nu när han officiellt är ett år äldre. Kärlek till honom.

Ledig dag imorgon, lite ridning på schemat och allmänt soffhäng. Intalar mig att någon stund kommer ägnas åt plugg också, men vi får väl se med den saken.

Fridens!

Likes

Comments