Har börjat nedräkningen till Stockholm horse show i slutet av november .
Allt bokat , hotel biljetter och resan . Vi kommer bo på Sheraton ,åka med tåg ner . Skall bli så skönt , innan vi reser hem på söndagen skall vi göra ett besök på hovstallet .

Ivrig att besöka själva mässan och alla utställare , önskar även att man fått vara funktionär då HM satt ihop en kollektion till dessa .

www.sheratonstockholm.se
www.sj.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I dag har jag och lilla dottern hunnit med lite av varje , donat lite inne , motionerat två ponnysar ,vart på judoträning . Innan jul skall hon uppgradera till orangebälte .

Vi hade lite funderingar på att baka, gillar att baka ,sällan man hinner bara . Tycker det är skoj att göra lite speciella tårtor . Bara jag hittar bilderna på dem som blivit till genom åren skall det bli ett inlägg här med dem .

Nu skall jag kika på svenska Hollywood fruar .

Likes

Comments

Ja igår var det då KM i vår lilla förening ,och jag är nöjd trots att det inte blev någon placering, ingen rivning ,men en vägran och felridning lyckades jag med . Fick en total blackout , skam den som gér sig . Stolt över mig själv ändå att jag lyckades trots min publikskräck .
Dottern gick felfritt på sin ponny / stolt mamma ❤

Likes

Comments

Måste bara dela med mig min tävlingsmundering i morgon , till schabraket  plocka jag sönder en rätt stor prisrosett och fäste den med en säkerhetsnål / nöjd ❤

Likes

Comments

Tvättat en massa hästprylar idag,förberett inför KM på söndag . Det vita måste ju vara rent och snyggt .

Hann med att putsa lite läder och plockat ihop lite diverse som bara ligger . Hoppas få lite sålt ,på loppis vi skall ha på bańan nästa helg .
Det som finns är bla shettis träns, oanvända . kapson och inspänningstyglar också oanvända . Märkeslös westernsadel ,två slit och släng sadlar . olika täcken strl 135 ,gjordar , ridbyxor , barnridkläder , bett i massor . Det var en del av prylarna .

Likes

Comments

Hööks hästsport stödjer rosa bandet och canserforskningen . utvalda produkter kan man handla och en viss procent går till rosa bandet .

Själv skall jag under kommande helgs KM ,bära rosa kavaj ,och ett rosa band skall pryda shabraket. Jag vill på så vi visa mitt stöd för de drabbade . En hästkvinna i min närhet är en av alla drabbade och kämpar nu med sin behandlińg .

www.hooks.se

Likes

Comments

Vårt stall är en ombyggd gammal ladugård, har försökt att spara på den gamla charmen , gillar ju även shabby chic stilen i vårt hem .
Boxarna är öppna utan galler, verkar som att hästarna trivs bra . Lite stänk av rosa detaljer är som pricken över i .

Över det gamla foderbordet som vi spart,hänger fejk kristall krona som används som nattlampa !

Försöker leta på mig rosa stall detaljer, de rosa stigbyglarna och klädskåpen är målade med plåtfärg .

Likes

Comments

Nu är jag riktigt arg och besviken , får en leverans med hö ,en stor bal av min hö leverantör ,som jag dessutom som så många andra bokat upp mig för hela vinterns hö .

När han släpper av den säger han helt plötsligt att någon mer kan jag inte få köpa , nä hä WHAT ?

Nä dom hade lagt om sitt djurbestånd  och behövde själv . Men då kanske man inte skall lova för mycket och för tidigt . Här står man nu i snart november månad och inte vet någon som kan sälja och redan har uppbokat .

Likes

Comments

Tjoho vad kul det var ,har säkert inte hoppat på sex år ,och hoppade på kvällens träning 90, dock ej bestämt om det blir så på kommande helgs KM . Tyckte jag höll igen henne för mycket ,orutin rent ut sagt .

Men hur skoj som helst ! Love it !

Likes

Comments