Houseofklom

Renovering

Spännande leveransHär hemma hos oss på Björkbacken har vi börjat att renovera hallen..
Så svårt att välja mellan dessa godingar!

HeeeeeejHoppas ni mår bra idag!?

Så sitter jag här i soffan igen med en liten flicka sovandes i sin säng (Klarisen) och en liten (snart) femmånaders på magen och väntar på att ett av mina favvoprogram ska börja - sommar med Ernst! Är ni något fan av Ernst bloggisar?Tycker han gör helt fantastiska saker! Och vi ska inte prata om maten! Oh my! Så mycket gott man får se på torsdagskvällarna nuförtiden. Den där kvarnen är ju bara så vacker! Men tydligen finns det en hel del delade meningar om vad man ska göra med en sådan gammal byggnad (jag är inte direkt insatt) Nåja. Nog om det!
Idag har jag och flickorna fått hem en spännande leverans! - tapetrprover! Helt magiska sådana av märket William Morris, köpta på Tapetorama. Någon av dem ska få pryda vår hall och eventuellt även kattpensionatets korridor (yees du läste rätt, inom en snar framtid kommer ett nytt projekt påbörjas här hemma minsann, och ett stort sådant)Jag hade en riktig duktig liten tapetserare på plats också!


Jag väljer alltså mellan dessa tre. Åhh vilken ska jag välja. Alla påminner om varandra, men tror jag har en favvis endå, kan ni gissa vilken?Annars har det nog varit värmerekord idag tror jag (iaf här hos oss i skogsgläntan). Man ska ju såklart inte klaga men lite regn ha hade faktiskt i n t e skadat. Våra nyplanterade träd lider de stackarna haha


Nu ska jag ta lite mer glass och mysa vidare här framför tnv.Ha en kär kväll fina ni

Ses i morgon igen!


KRAM M


Gillar

Kommentarer

sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Vilken sötnos💕
nouw.com/sarahceciliacollin
HouseOfKlom
HouseOfKlom,
tack☺️💕
nouw.com/houseofklom