Houseofklom

Aj aj aj
Titta där! Dom små gosiga låren har fått sig ett stick idag!
Heeeej fredag (äntligen)Och så klart ej bloggisar! Äntligen fredag igen. Veckan bara susar förbi, men oj vad det är skönt med den där fredagen. Även om man inte jobbar (mammaledig) så känner jag verkligen av den där fredagskänslan mer än någonsin! Nystädat golv, blommor, tacos, (och såklart) det obligatoriska fredagsmyset i soffan med lite gott och sådär när barnen somnat. Precis som det ska va med andra ord. Det är precis så jag vill att Klara och Lovisa ska känna när veckoslutet börja närma sig. Att vi i familjen tar oss lite mer tid för att mysa, umgås och göra sådant som man kanske inte gör mitt i veckan - fredagen s k a bli lite lyxigare helt enkelt!

Idag har min minsta lilla skatt Lovisa varit på BVC och fått vaccin. Allt såg fin fint ut men oj my vad hon kan skrika! Det Skär i mammahjärtat! Min lilla runda gossiga bebis som luktar så gott får så ont. Uch! Men såklart ett nödvändigt ont.


Hon har sovit i flera timmar, men de kunde vara normalt tydligen
Storasyster var så klart också med! Min lilla prinsessa. Jag har ju valt att ha henne hemma här med oss (mår dålig av bara tanken på att lämna henne på någon förskola (men mer av mina tankar kring det i ett annat inlägg!)

Så nu ligger vi här, jag klarisen och lillasyster Lo i vår stora säng och myser lite extra denna fredag. Hoppas ni får en lika mysig dag darlings! :)


Vi hörs i morgon igen, och då står det shopping på schemat (många födelsedagar nu i augusti)


KRAM

MGillar

Kommentarer