Jag vet inte om jag ska fortsätta med bloggandet... Dagarna räcker inte till och jag försöker att njuta till fullo av vår lilla skatt här hemma. Vår skatt som förmodligen har mjölkproteinallergi men som hatar mjölkfria produkter. Haha. Vem har sagt att det ska vara lätt? Sista helgen i maj ska vi på bröllop och då är min tanke att Thelma ska ha slutat amma helt så hon kan vara hemma med hos sin mormor & morfar. Så vi övar varje dag på att tycka om gröt och välling, vilket går sådär.

Annars har vi varit på babysim för första gången i dag. Så mysigt men också så kaosartat efteråt när man ska försöka duscha och få på en trött bebis torra kläder. Men helt klart uppskattat av både oss och Thelma 🐬 Hon sprattlade runt som en liten fisk i vattnet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså min lilla stjärna ⭐️ Jag råkade köpa lite för stora solbrillor till henne i dag (dock inte så stora som de ser ut) och hon såg ut som ett frågetecken när jag satte på dem.

Likes

Comments

Min motivation till att blogga är bristande.. Thelma sover så fruktansvärt oroligt om nätterna och trots mjölkfri kost har nya utslag på kinderna blossat upp. Jag analyserar och vrider och vänder på allt jag äter. Men i morgon ska vi iallafall till BVC och förhoppningsvis få lite svar. Jag har min egna teori om hur det kan ligga till men måste få bolla med någon kunnig. Dessa nätter suger verkligen musten ur oss alla. I och med att hon sover så oroligt så slänger hon med huvudet fram och tillbaka i sömnen och tappar då nappen gång på gång. Och utan napp kan hon inte sova och blir därför ledsen, varpå vi måste upp och stoppa in nappen i snitt 1 gång/ kvart. Så ja.. Vi är trötta. Och jag tycker så synd om henne när jag ser hur oroligt hon sover stackaren 💗

Likes

Comments

Ja, jag lever!!
Det var en rejäl omgång av magsjuka som jag åkte på och även lilla Thelma har varit dålig magen. Men nu är vi på bättringsvägen igen. Jag har dock fortfarande lite svårt att få i mig mat och kroppen är matt men det går ändå åt rätt håll som sagt.
Nu förstår jag verkligen hur svårt det är att vara sjuk när man har barn. Lilla T har ju så klart behövt fullt fokus även fast jag varit riktigt dålig och inte haft möjlighet att ge henne det. Jag hade inte klarat det om inte Kristoffer varit hemma de första dagarna. Hade jag fått välja så hade jag gärna mjukstartat sjukträsket med en lättare förkylning men tyvärr kan man ju inte styra över sånt. Men nu har vi ju gjort detta och vet vad vi har att vänta framöver 🙈

Resten av helgen blir lugn. Jag ska försöka samla lite ork så vi är redo för veckan som kommer. Trevlig helg!🌸

Nära nära när man är sjuk!

Likes

Comments

Här ekar det tomt och det har sin förklaring. Magsjukan har kommit på besök! Uch och fy säger jag bara. Så här finns ingen ork. Försöker att kämpa på med amningen men det är inte lätt då allt man äter lämnar kroppen igen. Vi hörs när allt är över 😔

Likes

Comments

Så mycket kärlek man har till den här lilla loppan. Min lilla minimänniska. 🌸

Nu har vi städat klart övervåningen och väntar på att lakanen ska torka så vi kan bädda rent i sängarna. Finns inte mycket som slår känslan av en nybäddad säng. En långpromenad med Charlie är också gjord så vi har fått en dos av frisk luft och motion även idag. Städning av nedervåningen får vänta tills Thelma har somnat ikväll. Vi kan ju inte hålla på att städa hela dagen, så nu sover hon middag i min famn. Borde egentligen lägga ner henne och göra lite nytta men.. Som alla säger "njut av tiden den kommer aldrig igen". Så det tänker jag göra nu.. Njuta alltså!

Likes

Comments

Natten har varit fantastisk.. (Om man jämför med de tidigare nätterna) Inte alls så mycket knöl och bök och bara en amning vid 3-tiden. Jag har till och med fått gå upp och peta lite på henne i mellan åt för att se så hon levde.🙈 Frågan är nu om det beror på att jag äter mjölkfritt och att hon därför inte har ont i magen eller om det faktiskt bara är en tillfällighet? Vi får se helt enkelt.. Jag fortsätter med mjölkfritt ett tag till i varje fall.

Idag väntar som sagt lite av en städdag. Jag funderar på att testa bärselen så man får lite gjort. Annars är ju risken ganska stor att man måste underhålla Thelma samtidigt på annat sätt. Tycker det är så komiskt att en sån här liten människa kan skapa så mycket oordning, haha. Jag veet ju att det faktiskt är vi som tar fram grejer som hon kan sysselsätta sig med, men golven är verkligen fulla av babysaker nu för tiden. Det är täcke, babygym, leksaker, barnvagn osv.. Men det hör väl till antar jag. ☺️

Jag ska snart ta hand om kaoset, men först ska jag njuta av en sovande bebis i famnen

Likes

Comments

Dagen har gått i ett trots att vi inte har haft allt för mycket inplanerat. Började som sagt med lite sovmorgon innan vi tog tag i dagen. Det blev en långpromenad med Charlie och en snabb handling på maxi. Och Sen har tiden mest gått åt att fixa saker till zbh partyt. Det blir en hel del bärande och kånkande dagar som dessa, då varorna inte förflyttar sig själva🙈
Men det blev ett lyckat party hos Malin i deras fina hem och det kändes som de flesta hittade något som de gillade, vilket är huvudsaken.
Och allt hade gått bra för mamma med Thelma också. De hade varit ute och gått en sväng och sen lekt lite här hemma. Så himla skönt när det går bra när man lämnar bort henne.

Nu sitter vi uppkrupna i soffan med lite kaffe och slötittat lite på fotbollen innan det är läggdags. I morgon väntar en städdag.. De dagarna behövs ju dessvärre också i bland.

Likes

Comments

Nu åker jag strax på zbh-party och lillan får hänga med mormor och Charlie 👍

Likes

Comments

Idag blev det en sen frukost.. Klev inte upp ur sängen förrän 08,30 och sen var det lite morgonlek i babygymmet. Nu har i varje fall alla fått mat i magen och vi är redo för dagen. Vädret verkar ju dock vara lite halvtråkigt, så det lutar åt en riktig innedag. Vi får se helt enkelt. Ha en härlig dag!

Likes

Comments