Märket HAY

År 2002 grundades det danska märket HAY, ett utav mina absoluta favoritmärken. Om jag snabbt skulle beskriva märket så skulle jag säga: prisvärt, modernt och färgglatt. När det kommer till basen i mitt hem är jag väl precis allt annat än färgglad och just därför älskar jag att inreda med mindre färgklickar, något du verkligen hittar hos HAY. The goal was to create high-quality affordable products made for the evolving needs of every day life. Det är precis så jag uppfattar HAY. Med HAY kan du bygga upp ett hem av högkvalitativa prylar till ett vettigt pris, dansk design när den är som bäst helt enkelt!


At HAY, everything we make draws from three primary sources of inspiration: art, architecture and fashion. We have always paid close attention to and been inspired by our surroundings, and putting our finger on the pulse of contemporary culture is how we keep pace with the world around us


Bland det bästa med att besöka Köpenhamn är att besöka deras flaggskeppsbutik HAY House som består av våningar i klassiskt sekelskifte. Här kan du se deras möbler och inredning på vackraste display. Besöker ni Köpenhamn i framtiden så får ni med andra ord inte missa HAY House!

Alla bilder nedan kommer från HAY!

Det här fotot, det har jag sparat bland mina mappar. Så otroligt vackert! De trådlösa bordslamporna är riktigt häftiga.

Denna kökstång (120 kr) och marmorkavel (100 kr) har jag hemma. Kökstången är en väldigt fin detalj, perfekt för servering av sallader, och marmorkaveln använder jag ofta. Den är så behändig och lätt att förvara och ta fram i jämförelse med andra kavlar. Marmorkaveln förvarar jag i en kruka tillsammans med mina träslevar.

Jag kan inte låta bli att tycka att dessa koppar (150 kr) är lite häftiga. Jag har sneglat på dessa ett tag.

Dessa vaser är favoriter! Riktiga färgklickar. Här hemma inreder jag gärna med blått och grönt.

Jag är ute efter brickbord och brickbordet i bilden till höger är en favorit, men jag vill troligtvis ha det i en annan färg. Här hemma sitter vi ofta i soffan och äter/fikar och då är det trevligt att ha tillgång till en mindre avställningsyta vid sidan av soffan.

Gillar

Kommentarer