Har typ nästan haft 5000 besökare på den här bloggen för någon dag sedan, vart kommer ni ifrån? :) och för det andra varför är ni inte på min nya blogg!!!!

http://www.finest.se/hosby

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så nu var man i Sverige igen och det känns väl skönt på många sätt men vemodigt på många andra sätt..nåja hoppar direkt in i vardagen med en arbetsintervju, hoppas det går bra.. Börjar faktiskt bli lite nervös. Önska mig lycka till!

TTYL bitches!

Likes

Comments

HEJ!!

HEELT GALEN KVALL IGAR, kan knappt beskriva hur bra den var... sa galen! Blev en rejal utgang till Torreveijas basta nattklubb och ja man kan ju saga att den var, dog nastan haha! Dansade till klockan halv 7 imorse och tog sedan en taxi hem, var sjukt svart att ga upp imorse ahaha galet! Idag har vi solat och badat bara, behavde ju ta igen oss lite ifran gardagen...

http://javiie.blogg.se/images/2011/46066_1577004472061_1444105982_31545531_1832296_n_167857684.jpg

PUSS allihopa!<3333333


Likes

Comments

Hej allihopa!

Ville bara meddela att jag mar toppen och har det superbra har nere!! Vill typ aldrig komma hem haha, aja idag har vi solat en massa och kollat in staden i almanhet och ikvall blir det FEST!!!! Kommer bli galet, kan knappt beskriva mina kanslor just nu, typ 29 grader i solen och tog nastan mitt forsta dopp for i ar, blir nog imorgon ;)

Synd att camen har i internet cafet inte funkar...blr j liksom ingen bild.. men aja ni far en passande lat istallet!


Likes

Comments

Haha försökte föbrillt att hjälpa steffi via skype, som fick sitta barnvakt ikväll.. måste säga att jag är rätt så pro när det gäller barn, fick ungens uppmärksamhet direkt haha! Så bra att man har kvar gamla leksaksbilar och helikoptrar här hemma, dom kom verkligen till bra användning ikväll!

Likes

Comments

OJ vilken dag helt galeen asså..! Träffade först upp Therese som jag inte kommer träffa på skiiit länge, typ två veckor.. GALET! Så vi var ju tvungna att hänga ett tag idag, sedan så åkte jag till Södermalm för att fika med mina favoriter Ella och Li!! Vi planerade inför en grej som händer nästa vecka, tänker inte säga vad det är för det är JÄTTEHEMLIGT!! Kommer iaf bli heelt galet kul. Nu då..? Jo jag stresspackar för fulla muggar, imorgon blir det espanja för hela slanten!! Längtar verkligen att typ få känna värme igen...

Likes

Comments

Känns som om man gör en massa här hemma men ändå ingenting. Helt fucked up liksom, för jag känner verkligen att jag har fullt upp haha..galet va? Ska iaf försöka få lite vettigt gjort innan jag åker till Spanien på onsdag, måste bara peppa mig själv...har en tendens att inte orka hitta orken liksom... nåja.. allt löser sig!

En drink hade suttit fint...

Likes

Comments

SItter och leker framför camen...extrem dumt då jag har massa mycket viktigare som måste göras.. men ja vad gör man inte liksom..? Måste ju fortfarande underhålla er på något sätt...Hur kul är inte jag liksom..? haha jag underhåller mig själv liksom...

Likes

Comments


Better Blogging Nouw