Familjemiddag igår med mamma, Adam och mormor. Riktigt mysigt var det och vi åt grillat kött med beasås och sallad och potatis, + sparris! Till det drack vi rödvin. Det blir inte så mycket bättre än så!

Senare på kvällen kom Sandra som stannar till söndag, mycket trevligt! Kattungarna mår bäst och blir sötare och snabbare för varje dag!

Kungsan är bäst på våren ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

I den här bloggen så kommer jag skriva om det som ligger mig närmast om hjärtat och det som är mina stora passioner och största glädjeämnen i livet, nämligen att resa och att rida. Som ni vet är det ganska svårt att få ihop ett liv med dem båda delarna och vad jag insett hittills är att man får göra det i perioder. Men jag har många drömmar och älskar att ha mål att jobba efter så jag kämpar för att få in både och i mitt liv!

Jag har haft hästar under min uppväxt och bott utomlands alltifrån långa till kortare perioder. Men jag tänkte faktiskt börja med mitt livs stora äventyr - den stora resan borta i Asien & Australien. Resan genom 8 länder (+2!) som faktiskt förändrade mitt liv.

Du som vill veta mer om hur det är att backpacka, lite småtips på vägen och även mycket humor har hittat rätt. Gillar du hästar är det bara ett superpluss!

A dopo!

Nu väntar dock lite kvällssol på altanen och familjemiddag!

​Langkawi, Malaysia! Många minnen därifrån.. 😍

Likes

Comments