Header

Nu har klockan slagit 20.00 och nya bloggen finns uppe att läsa! Klicka HÄR så kommer du direkt dit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu rullar bilden mot stallet, jag och Agnes ska ut på långritt och ryggsäcken är packad. Ända problemet är regnet som ska komma vid elva, därav att vi åker så tidigt. Planerar att vara borta i ca 2,5 timme och båda hästarna fick massa havrekross igår så att de ska bli pigga och orka hela tiden.

Vi ska rida ut till en skog nära de stallet vi träffade varann på. Det stallet vi båda hade medryttarhäst på, kommer ni ihåg Miranda? Det var henne jag red där och Agnes en shettis. Blir en liten Flashback när vi kommer in i den skogen igen för tusan vad jag saknar att rida där! Men vi hörs!

Likes

Comments

Usch vilket väder vi fick idag! Vaknade upp till en sol som höll sig fram till lunch, då blev det mulet och när vi åkt till stallet och Lova och kompisen skulle rida kom regnet.. Kallt och blött blev det så hästarna fick stanna kvar inne med varsitt fleecetäcke och en tuss hö medan det började slasksnöa utanför fönstret..
Då bestämde jag mig för att ta in de andra hästarna och när jag kollade med de som hade insläppet egentligen så slutade det regna. När jag tagit in alla hästar förutom en kom solen, alltså vädret, bestäm dig!

Likes

Comments

De två senaste ridpassen på Bill har varit grönska tjafsiga. I onsdags red jag i sommarhagen, full med gräs, och Bill tjurade ihop för att han inte fick äta. Han blev seg och skänkeldöv och körde upp huvudet i övergångarna, suck..
Igår red jag på banan och jag blev frustrerad över småsaker, som att han inte lyssnade framåt på hjälperna och hårdnade i munnen. Resten av ridpasset gick mycket bättre då han utförde markarbetesövningen utan något problem alls. Får jag säga som jag tror är det nog min ridning som har gjort honom lite uppnosig och tjafsig. Bill gillar inte när jag blir hårdhänt vilket kan hända i vissa situationer, men det är bara jag som måste skärpa mig. När jag rider rätt gör han rätt, så enkelt är det!
Älskade ponny, om han ändå kunde kommunicera med ord..

Sneakpeak från onsdagens fotografering med Agnes Lundquist!

Likes

Comments

Hissar eller dissar ni dessa färgglada hjälmar? Jag dissar dem då de är alldeles för mycket för mig, skulle vara roligt om man bar dem på en photoshoot men aldrig att jag skulle använda till vardags och tävlingar. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Igår kikade jag in på Linn Strelins blogg för att kolla resultatet av vetrinärbesöket för hennes häst Oprah från i onsdags.

Resultatet var otroligt negativt och alla mina tankar går till Linn och Oprah... Att aldrig få det flyt Linn behöver, alltid käppar i hjulet..
Hennes första egna ponny fick somna in efter ett par väldigt lyckliga år tillsammans med Linn, hennes första storhäst gick samma öde till mötes efter en tid med Linn. Orsakerna var sjukdomar av olika slag som inte fick att bota. Linn är en sådan stark person som klarar av att osjälviskt låta två av hennes bästa vänner somna in. Nu hennes tredje underbara häst som riskerar att aldrig bli frisk.. Att en människa aldrig kan få turen med sig, att bli negativt påverkad av en sport. Linn är den starkaste individ jag vet, och jag håller tummar och tår för Oprah, jag håller tummar och tår för att inte Linn ska få fler käppar i hjulet, alla tankar till dig Linn!

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Hur mår ni? Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen senare tiden men att fixa två bloggar samtidigt? Nja, då får den ena gå på halvfart.
För vet ni vad? Ett datum har satts, kl 20.00 på söndag lanseras den nya bloggen! Det kommer bli ett lyft för hela mitt bloggande och jag kommer bjuda er på positiv energi, välskrivna inlägg och noggrann uppdatering! Är ni lika taggade som jag?
Igår knäpptes bilder till nya designen och idag får jag dem troligtvis mejlade och sedan är det bara att välja ut de bästa och vidarebefoga till L så att en ursnygg header kan fixas!

Nog om det. Torsdag idag, relativt bra dag i skolan och sedan vidare till stallet där vi ska jobba på storssyrrans skolprojekt där Bill och jag ska få ta lite plats. Blir spännande och kul!
Hörs igen snart!

Likes

Comments

Oj vad dagarna går snabbt! Redan onsdag och idag hade jag tänkt rids dressyr på Bill i solskenet i sommarhagen. Om det blir något solsken vill säga, hehe. Ska även ta flera porträttbilder med Maja som kommer komma i nya bloggens header, så när de bilderna är klickade är det bara att mejla iväg bilderna jag vill ha till en grym tjej så ska hon fiva iordning en lika grym header och design till mig!

Igår hoppade jag Bill för första gången sen tävlingen för en och en halv vecka sedan. Jag har låtit honom vila lite på hinder sen dess just för att han ska få smälta vad han gjort bra och inte slita ut honom. Han var väldigt glad över att få skutta över kryssoxern på sjuttio igår även om han tog det lugnt och sansat. Somsagt var det en oxer på medellinjen med anridning från C till A. Fokus låg på att få ett flyt, bra avstånd samt galoppombyten över hindret om jag ville ha det. Shit vilka framsteg vi gjort! Bill har haft mycket problem med att byta galopp över hindret men idag fick vi till många snygga sådana, jag hittar fortfarande hans knappar och jag lär mig nytt varje gång. Bill har inte heller haft styrkan att hoppa ifrån på bra avstånd utan kommer hellre för nära men idag visade han även att alla muskler kommit fram och även om han dök så hoppade han av långt i från!

Likes

Comments