Header

Här har ni 10 olika tips på dom bästa filmerna jag vet ^^ både tjej filmer å action + skräck..

1. ​Fast and Furious ( alla ;) )

2. LOL

3. Divergent

4. Alla bond filmerna ^^

5. The Conjuring

6. Annabelle

7. The Last Song

8. Prinsessans dagbok.  1 & 2.

9. Wild Child

10. A Cinderella Story ^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kommer har så jävla mycket tränings värk imorgon då detta pass med Ingjald var tufft!

Ingjalds ägare hade inte möjlighet att rida på Wille så vi drog ut med mig på Ingjald. På väg från stall planen mötte vi dom ny inflyttade personerna med Islänningar. Fick då hänga med dom och Ingjalds ägare gick med sin dotter i vagn.

Islänningar har ju ett annat tempo än en D-Ponny. Snacka om fort det gick! Lärde bromsa Ingjald då han snubbla på sig själv för att han gick för fort i trav. Han värka också lite smått rädd för Skimmeln och dens Tölt.

Måste desutom påminna mig själv om att köpa godis till honom så jag kan belöna honom efter varje ridtur. Alltså 3 ggr i veckan :)

Likes

Comments

Jag har börjat känna mig seg i kroppen och i huvudet. Tror jag är på väg att bli sjuk. Även fast jag inte hinner att vara sjuk skulle det vara skönt om det bröt ut..

Inte känt mig pigg ända sen jag va hos Charlotte. Och det var fre-lör.

Känner mig Desutom så jävla stressad då allt kommer för fort.
Har tex, so prov på Tors..
No prov på fredag..
Eng Läxa på fredag..
Och Charlotte fyller år på måndag.

Ibland brister det och man gråter.. Till exempel igår. Då brast det. Tårarna rann då allt blev för mycket. Slutade med att jag låg och läste en gammal älsklings bok jag lånat.

Visste ni att jag läste 4-5 böcker om dagen i 6:an? Älskade böcker.. Gör det nu också men hinner inte läsa pågrund av läxor samt prov.. Jag är inte så super duktig på att planera.. Måste förbättra det.. Annars brister det igen.

Jag ler alltid då jag inte vill släpa ner mina vänner och även inte Ni heller som läser!

Likes

Comments

​Idag på sista lektionen eller vad man ska säga. Så skämdes jag lite grann :')

En från tandvården kom och pratade om tänderna, tobak å hygienen. Hon förklarade först om hur mycket sockerbitar det är i colan.. Sen fick man se bilder på folk som druckit extremt mycket coca cola. Alltså vi fick se tänderna. Började redan då känna att jag ändå vela dricka coca cola just då! Hon visade mer och sa att ungdomar drack en hel del coca cola på lördagar sa hon. Jag började då skämmas då jag dricker minst 2 glas coca cola per dag. Jag vet själv att jag är beroende :P Som min kära mamma. Men har trappat ner till att dricka 2 glas. Ett morgon å ett kväll. Klarar mig då :') 

Hon diskuterade även att smycken, tex. Tungpiercing å läpp. Det skadade tänderna en hel del då man kunde få en dålig vana med tungpiercingen å lägga den mot tänderna. Alltså den nöter bort tanden så det tillslut inte finns något kvar förutom ett hål. Kände då också att jag som börjat tänka på att vilja skaffa en när jag får. Men det sket sig då jag gärna inte vill skada mina tänder.

Har också funderat på att skaffa tandsmycke då jag tycker det är extremt fint! Men jag vet inte vad för motiv jag ska ha. Vet redan vilken tand då det är en bredvid framtänderna. Tycker tandsmycke på framtanden inte är något snyggt :P Så i framtiden kanske jag kommer skaffa det också!


Juste! Har börjat checka lite å ska kanske gå snart en grön kort kurs då jag sen kan ut å börja tävla med Ingjald :D Känns lite nervöst då jag aldrig varit på nå liknande. Men dom flesta säger att det är super lätt! Så jag får väll hålla tummarna för det :)

Likes

Comments

Dagen har varit kass om man säger så..

Vaknade runt 1 faktiskt. Grymt skönt. Förutom att man hade inte ett piss å göra! Nätet tog slut igår då jag och min bror kört slut på det, heh. Så då skulle man komma på något å göra.. Utan nät.

Svaret blev att jag drog ut i skogen fullt påklädd med kameran samt Ozzy i koppel. Det blev ganska mysigt. Tror vi var ute över någon timme. Snacka om att skogen var det fullt med snö.. usch. Hård snö. Fast jag sjönk även ner i den.. Ikke kul.

Men fick en hel del underbara bilder på han som jag kommer visa nu :D

Likes

Comments

Jag är inte så super duktig på att blogga då jag inte har något att skriva om. Oftast när jag rider Ingjald är det samma saknar vi gör. Vi rider i skogen å myser. Lär känna varandra. Kommer börja uppdatera mer senare då mer saker kommer att hända. Tex träningar.. Samt tävlingar. Och andra saker med vänner p familj. Det är bara nu på början av våren det går segt. Men håll ut :p!

Likes

Comments

​Vet ni vad jag känner inför just denna dag?

Stress.

Aldrig haft en pojkvän och känner mig bara depp ännu mer då jag inte kan fira med en kille jag älskar.

Så just denna vecka har varit smärta mest. 

Folk älskar en lite extra just idag, vet ej varför. Man kan ju älska sin partner dom andra 364 dagarna? eller?

Jag vet inte. Ge mig ett svar.


Men ska snart iväg och se bio med mina vänner. Ganska mysigt på Alla hjärtans dag. Annars hade jag bara varit hemma och slappat. Eller kanske ridit :')

Pözz <3 Lite bilder lär väll komma ikväll.

Likes

Comments

Har varit så duktig att jag körde ett tränings pass! Känner i kroppen nu att det ömmar. Inte van att köra på såhär :')

Började med 30 min cykling.

Sedan gjorde Jag sitt ups - 15x

Benlyft - 10x

Planka - 15 SEK.

Sedan körde jag med hantlarna och tränade upp armarna.
Behövs sen till ridningen. Men känner mig nöjd över det jag gjort.

Sitter även nu i mjukis och är stolt ☺️❤️
Likes

Comments

På väg hem nu i bussen. Snacka om att jag har saknat skolan! Var super glad på morgonen och gick lätt upp. Prao veckan var ju ett helvete gemfört med skolan.. Därför var jag så jävla lycka till att börja i skolan igen!

Dagen började med HK! Så grymt mysigt på morgonen. Vi gjorde smulpaj med hallon. Det blev extremt gott! Men tyvärr misslyckades vi med såsen till. Kommer ej ihåg vad det heter ✋

Imorgon är det friluftsdag! ❤️
  • 138 Readers

Likes

Comments