Heej!
Jag dygna i natt så just nu göra jag inte något alls. Jag har pluggat o kollat på yt, igår gjorde jag chips i micro o det finns på min privat blogg (sagabroden). Men i dag ska jag inte göra så mycket ska åka o bowla med US sen ska vi äta på Springrolls!
Hoppas ni har bästa dagen /saga
💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Det var längesen jag skrev ett inlägg nu. Men jag har en till blogg som jag har själv! Den får ni gärna kicka in på me Sagabroden heter den me Aa kommer va lite mer aktiv nu!
Men godnatt kram
💗/saga

Likes

Comments

Idag har jag varit i "idrottshallen". Fritidsgården hade anordnat något där så man kunde göra lite vad man ville. Jag, Julia & Sanna byggde typ en hinderbana och spelade lite fotboll. Efter det hängde jag med Julia hem, och vi tog några bilder & bakade en kladdkaka. Vi var inte så lång stund eftersom jag skulle till stallet och leda & fixa. Jag kom dit ca halv 4 & åkte hem 8. Imorgon ska jag åka till stan med Joline och Ida & därefter rida Bruno!! 😄😄

Ha en bra kväll // Ida
👅

Likes

Comments

Heej

Förlåt för att jag inte la ut nått i går men jag glömde för jag va med fläcken och Äckel nej men Elias och Linnea. Ska vara med dom idag igen. Igår åkte vi airbord och annars gjorde vi inte så mycket men i dag ska vi till en fritidsgård här där jag bor men hoppas att jag kan vara mer aktiv i dag!
Ha en bra dag//saga
💋⭐️

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte la upp nått igår.
Igår så gjorde jag inte så mycket. Skulle vara med några vänner men det blev inte av.
Idag ska jag kanske till hallen med några kompisar och där kan man spela fotboll & ja göra lite vad man vill. Sen ska jag bara till a.p och fixa där. Idag ska jag nog inte rida Tosse men ska gå en promenad med henne så hon iaf får röra på sig.

Jag hoppas att ni hade en bra dag igår & kommer få en idag // Ida
❤️

Likes

Comments

Idag har jag vart med Emilia eller igår va men ska säga men vi gjorde inte så mycket elr jo vi FaceTima med Elliot. Sedan kl 19:00 var jag på möte med ungdomssektionen och vi prata om allt möjligt. Sedan så kom pappa o hämta mig o Emilia o körde hem henne sen när jag kom hem så ringde Elias mig så jag oovooade med Elias o Elliot och sedan Linnea E och Thea. Idag fyller Emilia år och jag hoppas hon får en bra dag!
Men hoppas ni haft en bra Måndag och idag bild det lika bra, kramar//saga
💕

Likes

Comments

Heej!
Idag har jag varit med Joline. Vi var hemma ett tag och gjorde typ ingenting tills mamma skulle in till stan och vi valde att hänga med. Vi fika på espresso house och gick in i några affärer. Efter det åkte vi hem och åt, godis & billys panpizza haha. Sedan vid halv 5 åkte vi till a.p och där höll jag, Ida & Joline på med Tintin i 3 timmar för att få han ren. Vid halv 9 åkte jag hem och sen dess har jag bara legat i soffan och typ kollat på ipaden. Idag som sagt har jag då inte ridit Farija/Tosse eftersom att jag gärna vill börja lite lugnt med henne i början så hon inte blir skadad igen. Så hon får idag&imorgon att vila sen ska jag nog rida igen.
Imorgon ska jag nog vas med en kompis till haha men ja vi får se.

Hoppas ni alla haft en bra måndag!! // Ida
💗

Likes

Comments

Heej!

Nu sitter jag på bussen och är på väg till Länghem ska till min kompis Emilia som sagt. Men sedan i kväll ska jag även till stallet på möte o så får vi se om jag går in till Sockan. Men jag skriver ett inlägg lite senare.
Ha en riktigt bra dag //Saga
💓

Likes

Comments

Heej!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att jag ska gå ut till bussen för jag ska till Länghem till min kompis (Emilia). Men hoppas att jag hoppar av på rätt busshållplats.
Men skriver ett inlägg lite senare idag fö eka på möte med ungdomssektion där jag rider. Det gick inte så bra att dygns för jag somna när jag prata me dom!
Ha en bra dag //Saga
💋

Likes

Comments

Heej!

Nu är kl 01:55 när jag skriver detta. Jag oovooar med mina kompisar (Elias & Elliot) och vi ska dygna. Men kommer nog sova vid 5 eller låtas eftersom mamma & Pappa ska jobba i mon så går dom upp kl halv 6 typ så Aa.

Men hoppas ni har en bra dag i dag så hör jag av mig när jag vaknar //saga
💫

Likes

Comments