Header

Som ni såg förut kommer Johanna sluta på den här bloggen . och tyvärr ska vi lägga ner blogen :( 

Vi ska lägga ner bloggen. då det varit lite krångel.

Och jag Josefin trivs bäst med att blogga själv.

men ni kan följa min resa på

http://josefinjacobsson.horseworld.com

har bloggat på den bloggen förut

och bloggen förut men ganska länge sen..

Så den är INTE bra designad men ska fixa mer med

det ikväll.. Hoppas ni följer

mitt liv på min "nya" blogg.

Xoxo/Josefin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej...jo det är så här att jag (Johanna) kommer sluta på bloggen, tråkigt nog. Jo, för att som vi inte berättat så har det små krånglat lite med oss som äger bloggen. Men jag slutar för att jag hinner inte med 2 bloggar. Jag har en blogg som bara jag har som jag har drivit i sen juni 2014. Och det är därför. Tack för allt! Ni har varit helt underbara och tack för ni läser bloggen. Tack för att vi står så långt upp på topplistan!

Tack för allt, tack för den här tiden. Men jag ska ju få hem min nya häst och kan avslöja att han heter Frami! MEN om ni vill verkligen fortsätta min resa med både Frami och Jazza gå in på min blogg

Johannahavsenius.se


Där på min blogg får du läsa lite om allt! Missa inte när jag visar ett inlägg om Frami när han kommer. Nu ska jag gå ut till stallet och fixa lite med hans nya box och ta in Jazza. Tråkigt nog så gör jag det inte här utan på min alldeles egna blogg. Hoppas ni vill följa den!Jag åt vänster, Josefin i mitten och en kompis åt höger ;DD​

Likes

Comments

Ja, nu äntligen kommer veckans låttips!

Jag valde denna låt för att jag tycker den är så sjukt bra!! Det är något i låten som gör att jag gillar den!

Ariana Grande - One Last Time!​

Likes

Comments

Hej! Har faktiskt 1 rolig grej att berätta! Nämligen så hitta jag min kanin Diasy som varit borta i 2-3 dagar, i denna blåsten! Så känns så underbart att hitta henne igen, hade nästan gett upp hoppet. Men man ska inte ge upp! Det fick jag ett ytligare bevis på! Btw, var ponnyerna jätte fina idag! Jag red Stu föst i ridhuset då jag red dressyr. I början gick det verkligen inte bra.. Han sträckte på nosen jag satt inte i sadeln ordentligt osv.. Men efter ett tag så gick han hyper fint! Han gick i bra form längde på halsen och gick med helhet jätte bra! Men red inget program då på skoj idag, som jag skrev igår.. För dom hade lektioner där, men det var jätte snällt att jag fick rida på ena halvan på ridhuset, verkligen jätte snällt! Men iaf så red jag Aramis hemma. Idag red jag honom barbacka! Jag hoppa över några jätte låga stockar i skogen! Sen hoppa jag jätte låga hinder hemma. Då träna jag på att komma rätt till hinderna. Men red ett väldigt kort pass då jag ska hoppträna med Aramis imorrn! Det ska bli super roligt då Aramis var jätte fin idag! Så hoppas
och tror han ska vara lika fin imorrn!

Detta var min dag men inlägg kommer dom vanligt imorrn med.

Xoxo/Josefin❤️

Likes

Comments

Färg/päls= Mötkfux

Ålder= 18, snart 19

Inrikting= Hoppning

Hemland=Sverige

Ras= Blandras (troligtvis new forest o Arab)

Aramis är en ponny på 18 snart 19 år. Han är en Maxad C-ponny. Jag har haft världens underbaraste ponny i 2 och 1 halvt år. Och det har varit dom bästa åren i mitt liv. Aramis är verkligen en sjukt snäll ponny. Han är den som lärt mig att börja rida bra. Och min första "tävling" var på honom. En del tävling i div III och då kom vi 3:a. Sen har Arre lite lustiga vanor. T.e.x han lipar efter han druckit och han hänger med sin underläpp när han är trött. Och Aramis har gått upp till LA på tävling och LB med mig.
Det är va då lite fakta om Aramis, och nu kommer lite bilder!

Världens bästa ponny❤️

Likes

Comments

Färg/päls= Brun och vit skäck

Ålder= 7 snart 8

Inriktning= Hoppning

Hemland= Irland

Ras= blandras (troligtvis fullblod o Connemara)

Stu är en D-ponny (1,46cm i mankhöjd) på snart 8 år. Han är en väldigt lugn och fin ponny som ÄLSKAR att hoppa. Ibland kan det gå lite fort då han tycker det är så kul. Stu har jag haft i ungefär i 1 halv år. Och sen dess har vi verkligen lärt känna varandra! Han är sjukt snäll och cool för sin ålder. Stu har gått 1m terräng med föregående ryttare och upp till LB hoppning med mig.
Det här var allt om Stu, och nu kommer ett par bilder.

Världens bästa Stu❤️

Likes

Comments

Hej, idag red jag och Hedda till terräng banan igen, fast idag hade jag Stu. Det gick super bra och det märktes att Stu har gjort detta förut, för Gud vad han tagga på hinderna idag! Vi hoppa många olika hinder och sen så satte vi ihop det till en ganska lång bana! Är super nöjd över Stu, han var så duktig! Och hoppas att nån gång i framtiden testa en låg klass i terräng! Btw, var Hedda och Spunky också jätte duktiga! Nästa helg (asså inte nu helgen) kanske vi ska ta bilder med kamera. Antagligen när vi hoppar eller andra fina bilder. Kommer nog vara bilder som passar till våren.
Hör kommer några bilder från förra året när vi tog "vårbilder".

Imorrn ska jag iaf rida i ridhuset med Stu, då får det bli ett dressyr pass. Kommer öva mycket uppmjukande och kanske testar att rida nya LC 2. Bara för att testa osv.. Sen en liten kul grej som jag inte berättat är att jag och en tjej som heter Malin i min klubb ska kanske byta ponny och vara med div III i dressyr (såklart bara på tävlingarna;)), och nu undrar ni väll varför vi ska byta ponny. Jo såhär är det, vi har båda ställt upp i LA 1 med våra ponnyer och då får man inte vara med i div III. Men inget är bestämt än.. Fast på söndag kanske vi ska testa att rida varandras ponnyer för att se hur dom känns att rida. Men det beror på om vi har tid. Malin rider verkligen bra i dressyr så ska bli spännande att se hur hon rider Aramis, och spännande att testa hennes ponny också!

Btw, nu kommer lite bilder från dagen!

Lite dåliga bilder men Stu är allt fin han❤️
Xoxo/Josefin
❤️

Likes

Comments

Hej hej!

Jo! Jag va ju på lektion igår tänkte dock inte berätta om det just nu för att min mamma tog lite kort på mig när jag red så tänkte vänta tills hon har gjort klart dem. Men ja, Cross är inte såld ännu, en jag känner ska prova honom i 2 veckor för att verkligen se om hon vill ha honom. Men jag har äntligen nu köpt en ny häst!! Och wow kan redan avslöja nu är att han är så himla fin! Och en riktig sagohäst. Och jag tror ni vet vilken "färg" han har om jag säger sagohäst. Men ni kanske tror att jag ska berätta lite om honom och visa bild, men nej. Inte riktigt än! Ni får håller er ett litet tag till! Och! Han kommer på fredag! Så då kommer jag förmodligen lägga upp ett inlägg!!! Håll ögonen öppna här på bloggen!! Har också lagt upp en video och några bilder på mitt konto. @jagvillhachips på instagram.

Likes

Comments

Hej,hej! Red bara Aramis idag då jag fick ändra veckans schema lite.. Men jag red iaf till en gammal terräng bana, och hoppade lite!! Hinderna var ganska låga det högsta kanske var 60-65 eller kanske men bara KANSKE 70cm, men tror det var 60cm, på det högsta hindret. Men Aramis var jätte duktig, och fick mig våga att hoppa dom hinder jag inte trodde jag skulle våga. Tex, trappen den var ganska läskig och "ramp" ( jag är inte säker på vad det heter men ni får se bilder sen). Då jag var själv där har jag inga bilder på mig och Aramis som hoppar. Men imorrn kanske ni får bilder när vi hoppa! Jag och Hedda kanske ska rida dit. Fast då kommer jag rida Stu. Stu har gått jätte mycket terräng i Irland, han har hoppat 1m terräng hinder på tävling! Så det kommer bli jätte spännande ifall vi ska rida dit! Och då kanske ni får bilder när vi hoppar! Men det är inte säkert att vi ska dit. Men nu kommer iaf lite bilder på några utav hinderna vi hoppade!

Alla hinder hoppade vi upp/nerför. Han var så himla duktig❤️ Världens bästa ponny👌 Men nu ska jag nog ta att slappa lite och ta det lugnt så inlägg kommer upp imorrn!

Lire random bilder fick komma upp också😉
Xoxo/Josefin❤️

Likes

Comments

Hejhej!
Idag har jag ridit med min bästa vän. Jag red på en shetlandsponny som heter.Skilla vi red ut en lång bit. Då skrittade vi mest men aa. Sen så red vi lite på ridbanan. Så då galopperade jag på henne. Sen skrittade vi upp till stallet🐎 så jag tror att hon kanske ska bli min medryttar-häst❤️ så vi hörs bye bye😹

Likes

Comments