Header

Jag har seriöst sovit bort heeeela dagen asså jag vaknade 18.25 jag döööör 😂

Men imorn är det skola (jag vill dö jag hatar skolan så mycket ughhhh) å jag har inte gått i skolan på ca 2 år så att börja första ring efter ett sånt långt tag är ganska tröttsamt.. men maten e bomb af så jag borde inte klaga för mycket <3

jag har inte så mycket att säga idag heller jag är för trött för att fungera just nu haha men aja ses när jag har nått bättre att komma med!


Hade 👋

(btw har haft denna låten på huvudet sedan jag vaknade idag de är ganska mysigt ändå)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

personligt

Jag tänkte börja denna bloggen med någonting rly deprimerande. My life. (är en riktig mood maker eller hur)


Jag sitter just nu i mitt rum och funderar på vad jag är värd. Inget intressant, men någonting som brukar komma upp i tankarna när jag sitter uppe på kvällarna. (och dagarna.. men oftast kvällarna och nätterna)

Jag hör röster i mitt huvud som säger att "det du säger betyder ingenting", "ingen bryr sig om dig" och "du har inga vänner för en anledning" OSV.

Och jag är ingen galning. Jag hör inte "demoner" eller nått sånt shit. Utan detta är exakta ord som jag har fått höra själv. Personer har sagt detta till mig personligen. Det värsta är från Lärare och en på soc (som jag tvingades prata med)

Så jag undrar ofta om det dom säger är sant. Första gången en lärare sa det till mig (han sa så mycket hemskt den dagen. Saker som fortfarande kommer upp i mina drömmar) så blev jag chockad. "Det du säger betyder ingenting"

Han va den enda läraren jag litade på. Jag tog allt han sa till hjärtat, för jag såg upp till honom. (inte längre ofc) Men efter ett tag så tänkte jag att det kanske bara är han som tycker så? Alla andra kanske inte tycker så? liksom jag hade fått höra massa hemska saker från folk innan det, men inget sånt. Så jag försökte gå vidare med livet. (det gick sådär haha)

Men drygt 2 år gick förbi, och jag tänkte fortfarande på det han sa. Jag blev tvingad till soc, och fick uppleva någonting jag aldrig kunde tro. Personen jag tvingades prata med, sa någonting till mig som förstörde allt jag försökt att bygga upp igen.

"Det du säger betyder ingenting."

Framför min pappa och en annan person i rummet, så sa han dom exakta orden läraren från tidigare sagt till mig. Jag frös till. Jag hade försökt tänka att om bara en människa säger så om mig, så är det bara så han tycker, inte alla andra. Men när en annan människa, som dessutom är där för att få dig att må bättre, säger exakt samma sak som läraren sa, så började jag tänka. Det måste ju vara sant om två personer, som aldrig ens träffats, säger exakt samma sak till mig, right?


Betyder jag och vad jag har att säga ingenting? Det är svårt för mig att veta. Jag har aldrig riktigt haft nån i mitt liv som säger att jag betyder nånting. Som säger att jag räcker till. Jag har bara haft alla domma rösterna som säger att, nej, du duger inte. (det är inte bara dom två som sagt hemska saker till mig liksom) Så det är svårt att tro något annat.

Så jag sitter fortfarande uppe ibland och funderar på vad jag är värd. Om det ens är någonting.

Ingen frågade, men jag kände för att dela med mig av mina funderingar lite, eftersom det kan kännas jobbigt att hålla allt inne hela tiden. Jag tror inte någon kommer att läsa detta, men om du gjorde det så, tack för din tid.

Likes

Comments

Detta är då mitt första inlägg (gjorde denna bloggen för ca 5 minuter sedan wohoo)
Tänkte bara säga att om det är någon som läser detta, så får du gärna kommentera å sånt stuff liksom älskar att prata med nya folk! 😁 (bc har inga vänner irl oops 😪)

Om ni älskar rants och drama lika mycket som jag gör, så tror jag att ni kommer uppskatta denna bloggen tbh. Jag älskar att skriva av mig om allt jag tänker på (brukar inte visa för någon men liksom tänkte att de kunde va skönt med lite bekräftelse u know)


Aja, hade! 👋

Likes

Comments