Noe dem virkelig kan i Afrika er gospel sang, og dans

En ting kan dem virkelig om det er i slummen eller andre plasser i Afrika så er det gospel. Lovsang med dans står i sterk kontrast til miljøer vi er vant til i Norge. Her er det omentrent akkurat slik vi ser det på tv. Sang, klapping, og glede. Jeg kjenner vær fiber i kroppen liker dette, og hiver meg med i allsangen og dansen uten å forstå et eneste ord. Språket er vakkert, og ikke så alt for vanskelig å lære. Jeg har lært meg noen fraser som jeg flittig bruker. Jeg blir møtt med en overraskelse og glede når jeg møter dem med lokalspråket. Jeg er fanget av Afrika på en god måte. I det jeg setter meg ned på stolen kommer det en liten gutt på ca 3 år til meg. Han kommer helt tett på å peker på vann flasken min. Hans egen er full av brunt vann som er grumsete. Jeg gir han en flaske rent vann, og gutten klemmer meg lenge. Han er ca3 år, og kan nesten ikke tru at han har fått en hel flaske rent vann. Han spiringer til sin mor, og i det jeg går ut av kirken vinker han til meg å smiler med verdens nydeligste brune øyner.

Jeg må ut å trekke litt luft for varmen er litt for mye for en finnmarking der det danses og klappes. Ute treffer jeg flere barn som absolutt vil flette håret mitt. Det kjennes ut som tusen barne hender løper løpsk i håret. Mitt hår er ikke som deres, og de finner mine lyse hår spennende.

Kjærligheten for disse menneskene er noe av det mest sterke jeg har opplevd. Jeg kjenner det er godt å kunne gjøre en forskjell, selv om man ikke kan hjelpe alle, men en dråpe i havet kan bety alt for noen. Les merher

Liker

Kommentarer

audmarit
audmarit,
Velkommen inn hit mener og huske at jeg leste mini bloggen du hadde på blogg.no, tar jeg feil så må jeg bare si unskyld. Du har en blogg som mange burde lese.

Klem fra meg og Elvis gutten til deg og dine.
nouw.com/audmarit
hopeforuganda
hopeforuganda,
Takk takk Aud Marit:) Jeg blogget på blogg.no fra 2009- 2011, og da som en treningsblogg. Så åpnet jeg nylig en miniblogg, men der får man ikke komentere , og siden jeg syntes det er viktig med dialog mellokm meg og leserene så havnet jeg her. Ha en fin dag 😊nouw.com/hopeforuganda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229