Afrika jeg savner deg


Jeg savner alle menneskene, jeg savner kjærligheten jeg opplevde., Jeg savner den følelsen der jeg var meg 100%. Vi mennesker er av kjærlighet, men vi glemmer det på veien, og jeg fant tilbake til meg i Afrika. Dette er noe av det mest meningsfylte jeg har gjort. Jeg kan enda lukte alle de uvanlige luktene, jeg kan se i mitt indre menneskene , dyrene, landskapet , jeg kan føle på alle mine følelser og jeg kjenner en enorm kjærlighet til menneskene. Det å få vandre inni andres hjerter, og tillate at dem gjør det samme i mitt hjerte gjør noe med meg som menneske. Det største vi kan oppleve er å elske, og bli elsket tilbake.

Her hjemme er vi ikke så flinke til å vise kjærlighet , vi er mest opptatt med å prestere hva vi kan, hva vi gjør, se på meg , se på meg. Vår verdi blir regnes i hvor mye penger vi tjener , og hva vi kan vise til, og hva vi har oppnådd. Se hva jeg kan, elsk meg. Jeg vil bli elsket for meg, ikke får hva jeg kan, og hva jeg har oppnådd. Er vi lite flink til det i Norge? Er jeg flink til å bry meg om andre her hjemme? Er vi alle sammen i en boks der ingen tørr å ta det første steget til å elske ubetinget? Vi verner om våre hjerter som det var en gullbar. Jeg er ikke noe bedre selv, men jeg åpnet meg i Afrika. Jeg hadde hjerte utapå kroppen å følte ALT. Jeg møtte mennesker som var de fattigste i verden, men de var full av kjærlighet. Jeg inhalerte livets godhet, og pustet ut godhet.

Jeg levde i nuet i Afrika. Jeg følte meg som den mest heldige av alle mennesker. Jeg møtte fattigdom, sorg, sykdommer, splittende familier, men dem hadde håp. Håp om bedre tider. De tok vare på sine gamle, og hverandre. De delte av det lille dem hadde. Jeg følte meg rik, ikke på penger men på kjærlighet. Det er ikke det at penger ikke betyr noe, for det gjør det. Vi trenger mat, betale regninger osv. I Afrika, i slummen hadde dem en stor bekymring– Greier jeg å skaffe mat til barna mine så dem slipper å sulte eller må dem gå sulten til sengs i dag også. Det gjorde noe med meg. Da vi var der nede hadde vi party for barna der vi fikk laget masse mat, og aldri har jeg før eller siden sett så mange barne ansikter som lysete opp fordi dem fikk spise seg mette, og ikke bare mette, men stappmette. Jeg vil tilbake til, og min neste tur er 18 september– Mitt Afrika. En stor del av mitt hjerte ble igjen der nede. Jeg vil gjøre en forskjell, jeg vil hjelpe. for når jeg hjelper, så hjelper jeg meg selv også. Størst av alt er kjærligheten.http://missionofhopeuganda.com :).

Meg og min konsulent Fiona i Kampela

Liker

Kommentarer

hopeforuganda
hopeforuganda,
Jeg er i regi av en kristen organisasjon, men driver dette selv. Venter på org nummer sån at jeg kan ha det ryddig og greit. 😊. www.missionofhopeuganda.com Jeg er mer grafikker en lege, hehe og har master i NLP psykologi 😊nouw.com/hopeforuganda
hopeforuganda
hopeforuganda,
Fikk ikke linket ser jeg, men i slutten av dette innlegget er det linket til hjemmesiden min
nouw.com/hopeforuganda
hopeforuganda
hopeforuganda,
Ja jeg elsker å gjøre dette:) Størst av alt er Kjærligheten <3
nouw.com/hopeforuganda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229