Det var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv! Vi kom till skolan, alla var glada och på topp och vi tog kort, hade champagne frukost ute i det fina vädret och vi fixade vagnen, gick till kyrkan, fick "fin" lunch i skolan, träffade mentorn en sista gång och sen sprang vi ut en gång för alla!

Sen möttes jag av vänner, familj och släkt innan jag sprang upp på flaket och åkte iväg. Sen blev det stressigt (nån (peppis) hade glömt alla kakor så vi fick åka hem o hämta dem) till strålsnäs och åt gott o träffade familj, släkt o vänner igen och fick massa fina presenter.

Sen hem igen och vilade lite med peppis innan det var dags för studentfesten, dock klarade ryggen bara knappt en timme men jag kom dit o sa hej o Hejdå till alla iaf.

Som sagt, en av de absolut bästa dagarna i mitt liv!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hehe vadå att man äter färdigmat när man flyttar hemifrån?!

Här är det finmat som gäller!

Marrinerade grillade havskräftor, hemgjord thai-mat, exotisk bricka och egen tomatsoppa med stenugnsbakat bröd. Nam nam nam min mam han kan han. 💖Likes

Comments

Senaste veckan har det varit så himla fint väder, det uppskattas verkligen!

Det har blivit ett par picknickar, grillning och barnvakt ute i solen. 🌞🌞💕

Likes

Comments

Senaste tiden har det inte hänt så mycket. Min rygg har varit åt helvete, det har varit påsk och peppis har fyllt år. 

Likes

Comments