Köp saker på rea men tänk efter innan du gör det

Vad är din jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig-outfit?
Tidigare år har jag alltid klätt mig väldigt m mycket i blusar, vilket det fortfarande finns mycket av hemma i min garderob. Men tyvärr så blir de aldrig använda lika mycket som jag skulle önska. Utan när jag har klädpanik och inte vet vad jag ska ta på mig så har jag på senaste tiden klätt mig i en enkel men ändå snygg t-shirt. Har fastnat för de blåvit randiga, självklart mörkblå. Den på överkroppen tillsammans med ett par snygga jeans funkar alltid.

Vad sover du i?
När jag sover hemma brukar det bara bli ett par trosor men är jag iväg så har jag gärna på mig en lång t-shirt som funkar mer som ett nattlinne ungefär.

Var handlar du dina kläder?
Jag har väldigt svårt att bara köpa ett plagg i månaden så för mig funkar det inte att gå till de dyrare butikerna om det inte är något speciellt som jag vill ha. Mestadels av kläderna jag köpt på senaste tiden är nog ifrån Gina Tricot, H&M och Zara. Det passar mig väldigt bra i priserna och i dem butikerna tycker jag att man kan hitta de flesta stilarna också.

Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa?
Om det alltid vore varmt hemma i Göteborg och inte regnade så skulle jag alltid ta på mig en klänning och ett par klackar. Det är drömmen att alltid kunna ha på mig det varje utgång.

Vad är dina bästa hacks när det kommer till kläder?
Jag är inte förtjust i reor och när folk blir helt galna och sliter i kläder. Men bland om man har tur så är det där man finner de bästa plaggen. För ett par årseden köpte jag en blåspräcklig kavaj på rean som tidigare kostat 700kr och jag betalde runt 300kr. Varje gång jag har på mig den frågar folk vart jag köpt den. Samt att jag häromdagen köpte en mocka kjol från Gina Tricot. Ordinarie pris var 999kr men den var nedsatt till 299kr vilket är helt galet, de sa att det var under inköpspris. Så gå inte bananas på en rea men håll lite utkik så kanske ni hittar just det där plagget.

Hur tänker du när du shoppar kläder?
Halltid varit tjejen som har kläder i alla möjliga olika stilar. Skulle önska att jag bara trivdes i en stil men så är det tyvärr inte. Så när jag shoppar kläder så lägger jag gärna lite mer pengar på basplagg, så som svarta kostymbyxor, en snygg jacka eller ett par jeans jag alltid kan ha. Men i övrigt så vill jag hellre ha mycket att välja på hemma i garderoben än bara ett fåtal plagg.

... Och hur tänker du kring väskor?
Skrev i ett tidigare inlägg att jag helst av allt köper väskor utomlands. Då vet jag att det är vådligt få människor som kommer ha en likadan. Lägger också gärna lite mer pengar på en väska som jag vet att jag kommer använda mycket. Dock är det skillnad på ett par tusen eller när det kommer till en Chanel. Skulle gärna ha en dyrare väska i framtiden men då ska jag inte behöva leva på knäckebröd resten av månaden.

Vilka plagg har du svårt att hitta?
Har alltid tyckt att jeans är lite knepigt. Olika storlekar varje gång känns det som och ibland kan de sitta så obekvämt. Därför är det svårt för mig att handla online så måste gå i butiker på stan. Måste alltid varat rätt mode för att ge mig på jeans. När jag väl köpt jeans så köper jag ungefär 3 stycken för att inte behöva prova igen på länge.

Vad känner du dig fin i?
Oj, det här kan verkligen gå från dag till dag. Men ett enkelt svar egentligen, det jag känner mig bekväm i. Gillar att känna mig som en flicka med klänning eller ljusare färger. Det brukar jag känna mig fin i.

Vad undviker du i klädväg?
Nu på sommaren måste jag säga att det är shorts. När jag var liten så levde jag i shorts på somrarna men nu tycker jag bara att det är tråkigt och obekvämt för mig. Året om skulle jag säga att det är toppar som har en mud längst med magen, de gör alltid att man ser ut som en stor ballong.

Vad suktar du efter?
En snygg jeansjacka, enkla men klockrena halsband med bra citat och några söta ballerina. Vet dock inte om det ens är någon idé att köpa ballerina när det bara regnar och är kallt hela tiden.

Vilka är de snyggaste plaggen du vet på killar?
Enkelt. Skjortor i alla dess olika färger. Helst lite mer linne eller bomulls material, det går alltid hem.

Hur skulle du beskriva din stil?

Jag gillar som sagt att ha på mig det mesta. Men min stil är väldigt feminin för tillfället. Har snöat in på vitt, ljus blå och puderrosa. Både i mink stil men också min inredning. Så nu under sommaren älskar jag verkligen ljusa färger. Min rosa bomber jacka är ett plagg som jag använder flitigt just nu.
  • Outfit

Gillar

Kommentarer