Ensimmäisessä tekstissä ajattelin kertoa tarkemmin kuka minä olen.


Olen siis 23-vuotias kotiäiti Porista. Perheeseeni kuuluu avomies ja 1-vuotias tyttäremme. Valmistuin lukiosta kesällä 2013, jonka jälkeen olin au pairina Luxemburgissa. Kesän jälkeen palasin takaisin Suomeen ja jatkoin töitä kaupan kassalla. en ollut varma mikä minusta tulee isona - en tosin ole vieläkään. Syksyllä aion palata koulunpenkille, alasta en ole vielä 100 prosenttisen varma...

Olen luonteeltani positiivinen ja helposti lähestyttävä, rakastan uusien asioiden kokeilua ja tutustumista uusiin ihmisiin. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeimpiä. Olen harrastanut bloggaamista ennenkin mutta nyt löysin uudestaan intoa kirjoittaa. Pidän valokuvaamisesta, mutta tällä hetkellä minulla on vain puhelimen kamera apuna - järjestelmäkamerani on huollossa, toivottavasti se sieltä pian tulee.

Avomieheni Tonin tapasin elokuussa 2014, suhteemme on aina edennyt nopeasti, sillä tammikuussa 2015 muutimme jo saman katon alle (virallisesti) ja toukokuussa 2015 tein positiivisen raskaustestin. Vauva oli toivottu ja raskausaika meni hyvin, tammikuussa 2016 syntyi pieni tyttö. Hän sai nimekseen Minka ja on nyt iloinen 1-vuotias taapero.


Mistä minä sitten bloggaan..?

No ihan tavallisesta arjesta, siihen kuuluu erilaiset perhekerhot ja puistoilut. Kiinnostuksen kohteistani, joita on lastenvaatteet, hyvinvointi, kauneus. Minulla on myös vielä jäljellä raskauskiloja, joita nyt pudottelen hitaasti mutta varmasti, siitäkin jaan tänne.

Kotiäitiyden ohella toimin jälleenmyyjänä hyvinvointi tuotteiden parissa, niistäkin voin tänne jotain kirjoitella. Lähinnä omia kokemuksia tuotteista sekä siitä miten yhdistän työn ja lapsen. Syksyllä sitten mahdollisesti opinnoista ja päiväkotielämästä.

Joten oikeastaan minulla ei ole vielä tarkkaa kuvaa mitä tänne tulen kirjoittelemaan, mutta lähdetään tästä liikkeelle ja katsotaan mitä tulee!


Aurinkoista kevättä ja pääsiäistä !

~Jenni

Likes

Comments