Jag vill så jvla mycket

***VARNING FÖR RANT.***

Jag vill bli skådespelare, författare, läkare, forskare, doktor, psykolog, advokat, regissör, chef, kriminalinspektör, redaktör och veterinär. Jag vill åstadkomma så jäkla mycket i mitt liv, jag vill bli utbildad och bäst på någonting, jag vill få min röst hörd och när jag är redo så vill jag starta en familj och uppfostra en del av framtiden. Jag vill så sjukt mycket men vet inte vad, hur eller när. Det där med jobben är det som stressar mig mest. Hur ska jag kunna veta vad som passar mig bäst? Om jag bara behövde tänka på vad jag vill när jag sak välja vad jag vill bli så hade det definitivt varit enklare. Men eftersom jag vill kunna ge min framtida familj/barn det jag inte hade så måst jag även tänka på tråkiga saker som lön och jobbprognoser. Min dröm hade varit att få leva en dag med varje karriär, och sedan välja vilken dag/liv jag tyckte om bäst. Förstår ni hur jag menar?

Exempel: Jag vaknar upp dag 1 i livet som en psykolog. Jag ser hur arbetslivet är, hur min familjesituation ser ut, hur min ekonomi ser ut och hur jag mår. Både psykiskt och fysiskt.

Så önskar jag att jag kunde göra. En dag i varje jobb. Men jag antar att det hade varit för enkelt. För livet ska väl vara svårt? Isn´t that the beauty of it?

Gillar

Kommentarer