​Hej :) Igår så bad mamma mig att tolka. Hade aldrig gjort det innan så visste inte hur jag skulle göra. Men det gick bra :) Sen så skulle jag och mamma hjälpa min lillasyster med ponnyn. Det slutade med att jag fick rida på den, så nu har jag värdens träningsvärk på insidan låren och rumpan. Jag går jättekonstigt ^^ Skolan går bra, Håller på att jobba upp matten :) Verkstan går också bra, svenskan och engelskan flyter på :) Fixar jag matten så får jag gå kvar. Fatta vad najs i så fall! :) *
//Mimmi
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haha så himla kul.. Året börjar alltid bra.. I och för sig så har jag delvis satt mig i det här själv.. Men varför ska inget någonsin gå bra? Oavsett så blir det kaos om man gör något eller om man inte gör något, bra som dåligt.. Oftast dåligt.. //Mimmi

Likes

Comments

​Hej :) Nytt år snart :) Det känns bra :) Hoppas det kommande året blir bättre än detta.. Igår så var jag och mamma ute i stallet och i lagården, skyffla ner skiten och skotta till kossorna mat. En ko hade fastnat så jag och mamma försökte få bort den därifrån, det gick sådär. Sen så kom Morgan hem och så sa vi att en ko hade fastnat, när Morgan kom tillbaka så sa han att det var lätt. hur kan det vara lätt att få loss en ko som har fastnat? Och i stallet så skodde mamma och jag mockade och fixade mat till dom :) Men mamma har en ny "rasp" som är vass, skadar hon sig? Jaa.. Inget stort men ändå liksom.. 
Men ni får ha det så bra och ett trevligt firande för nyår :) // Mimmi 

Likes

Comments

Hej :) Jag har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva.. Så om ni läser och har någon idé så kan ni väl höra av er? :) Jag kan säga att jag går på gymnasiet, Östrabo yrkes i Uddevalla.

Nu var vi precis ute i lastbilen och hämtade in in princip allt. Mössen har hittat ett fäst ställe när dom hugger in på allt, landslagsjackor, kavaj, pisk men mera..

// Mimmi

 Kolla min mamma :D Här kör hon maraton :) 

Likes

Comments