Ja, jag säger då det. Att blogga ofta och rutinerat är inte min grej tydligen, men ibland kommer jag minsann ihåg att skriva en liten text i alla fall 🙊

Så vad händer i vårat liv?
Massor. Alldeles för mycket.

Jag har som jag tidigare nämnt (tror jag..? 😂) PTSD och just nu är jag rätt så dålig i det. Det är så mycket energi som går till det och sen situationer hemma som suger ur den där sista lilla orken - så jag känner mig helt slut. Jag är konstant trött, det susar i huvudet och kroppen värker massor.
Men ja, det är ju bara att kriga på i alla fall.
Det funkar inte att lägga allt på paus när man är tvåbarnsförälder också - men jag är så tacksam och glad att jag har förlängd förskoletid för Celise. Hon får gå 6 timmar om dagen och under dom timmarna brukar jag sova med Ellion och sen försöka orka ta hand om huset i alla fall lite.

Nåväl. Nog om detta, jag träffar psykolog regelbundet och min terapi drar igång ordentligt inom någon vecka, läskigt men skönt 🙏❤

Nu ska jag kolla på serier och dega i soffan, är helt mos i huvudet och imorgon väntar möte hos min dietist 👌🏻

Likes

Comments

Tjolahopp.
Idag har vi varit och badat med barnen. Celise älskade att bada som vanligt och Ellion han.. ptja. Skrek. Så för hans del vart det inte så mycket bad och nu har han sovit i nästan 5 timmar här hemma. Helt galet länge för att vara han så jag tänker nog väcka han snart så att han inte är vaken hela natten istället.

Imorgon väntar förskola för loppan (Celise) och ett besök till tandhygienist för mig, kommer varken vara roligt eller billigt men ett nödvändigt ont.

På återseende!

Likes

Comments

Hej!

Japp. Jag ska ge detta med blogg ett nytt försök. Kan inte ens minnas hur många bloggar jag haft under åren, haha. Men skam den som ger sig, eller så...

Denna bloggen kommer vara mest för min egen skull, eller mest och mest. Bara för min egen skull. Önskar att jag fortsatt blogga under Celise's första år men icke. Ska ge det ett försök att få in hennes förlossningsberättelse här i alla fall och även skriva färdigt Ellions. Älskar att minnas tillbaka på förlossningarna. Helt magiska!

Slänger förhoppningsvis in en uppdatering imorgon med, vi hörs!

Likes

Comments