levererar inspirerande titlar wow

idag har varit kass, vaknade och var helt groggy av sömntabletten jag tog kvällen innan och den allmänna tröttheten jag känner efter gårdagens panikångest. jag gick basically upp och gick och la mig i soffan. katten min kom och la sig och tog min hand som kudde vilket värmde mitt hjärta en stund, och så somnade vi om tillsammans framför kung fu panda.

sedan har jag bara varit så groggy och trött och omotiverad hela dagen, sovit några gånger och sen åkte jag till min psykolog. tänker inte gå in på varför men det var ett fullständigt bortkastat möte, vi pratade för mycket om fel saker och jag mådde allmänt dåligt oavsett vad vi pratade om. äe de sög.

och nu är jag hemma och ska snart bädda ner mig själv för typ 20e gången idag.

känner mig bara så enormt omotiverad och olycklig och trött och jag har ont i huvet konstant och ALLT ÄR SÅ TRÖTTSAMT.

nej fy satan för dagar som denna.

(bildcreds: nabeel hilmy & shootcharlieshoot.tumblr.com)

tycker mina inlägg blir så jäkla torra utan bilder så slänger in några fina jag hittar på tumblr så det inte blir allt för deppigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

god kväll

jag skrev ett inlägg imorse om min stress, och who would've guessed;

jag fick mig en släng panikångest (jag har blivit diagnosticerad med paniksyndrom så this aint news to me) nu på kvällen. jag lyckades få så mycket gjort idag, och när jag var klar med allt och började slappna av så kände jag mig yr. och då försöker jag alltid göra och tänka på annat, annars marinerar jag för mycket i ångest-känslan och då jävlar går allt åt helvete.

och ca 2h av yrsel senare bröt jag ihop i samman med ett telefonsamtal med min syster som för tillfället bor i Nice och pluggar franska. så där satt jag med systern i telefon, och skakade. så jävla vidrig känsla. jag kunde varken sluta gråta eller skaka och jag kunde verkligen inte röra mig (asså förflytta mig på något sätt) eller andas. det var liksom en mix av all stress från dagen, och känslan av yrsel och en överväldig känsla av ensamhet. min syster är min absolut bästa polare, och då hon inte direkt bott hemma (hon har jobbat utomlands och utanför stockholm i långa perioder under året) så blir allt så mycket värre.

lyckligtvis fick jag hjälp in av pappa, jag har ätit, duschat och nu ska jag försöka somna. känner mig samtidigt så ängslig att ångesten ska komma tillbaka, för känslan sitter kvar i några dagar för man blir så jävla rädd för sig själv.


bildcreds: http://matialonsorphoto.tumblr.com/

Likes

Comments

halli hallå. idag är ingen bra dag för mig.

jag är så stressad. stressad över skolan, stressad över kompisar och över mig själv framförallt. jag sover helt okej, men jag är stressad i sömnen, vilket gör mig ännu mer stressad i vardagen. jag drömmer ofta om att jag är sen till skolan (tidspessimist) och mina ben slutar fungera. jag har något enormt ben-komplex. bara tanken på att mina knän bär hela kroppen och om de skulle kuka ur så skulle hela jag kuka ur, och sedan att benen i allmänhet inte skulle orka gå till bussen eller varsomhelst, asså jag får panik.

så dagen börjar ju inte direkt superbra; och något som gör saken ÄNNU värre är att jag stress-drömmer när min ångest byggs upp på riktigt. och jag har inte känt av så mycket stress under sommarn, och nu när det kommer tillbaka i och med skolan så känner jag mig direkt rock bottom.

ångest och stress och depression är ingen kul kombination, speciellt när man har varit rock bottom och vet hur jävla svårt det var att komma tillbaks igen och känna sig not so jävla dålig när minska sak går sådär. jag kände igår för att på riktigt gråta för att jag blivit tilldelad ett ämne jag inte alls ville skriva om, speciellt då jag fick det bredaste ämnet att skriva om för en essä-uppgift i svenska. NOT MY CUPPA TEA.

idag har jag lyckligtvis? studiedag, vilket gör att jag får delvis marinera i min ångest och dåliga självkänsla, själv. men jag får delvis slippa att ta in fler intryck och anledningar att bli stressad över.

jag känner mig bara så nedslagen och så arg och stressad. fy fan. och ja jag är en idiot som sitter och skriver ner mitt dåliga mående och inte gör något åt det jag är stressad över.


(inte mina bilder, jag vet inte vem som tagit dem men creds till den personen ändå)

Likes

Comments