Jentes

Jentes

een nieuwe shop met unisex fashion voor kids van ongeveer 4-14 jaar. Kinderen weten vaak precies wat ze willen en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak.

Ik was via instagram op dit concept gekomen omdat ik eigenlijk op zoek was naar een stoer jurkje voor Fenna.. Ik ben gek op zwart wit en fenna qua kleding gelukkig ook dus dat ik dit jurkje tegenkwam wist ik dat is gelijk goed.

Het pakketje kwam binnen als een super mooi kado. Ik heb echt al heel veel online gekocht en veel mooie verpakkingen gezien maar dit was echt de mooiste. Zo netjes verpakt! In een bubbel enveloppe het zilveren stip pakketje met folie erom, nog een lintje en een lief geluks flesje. Dat open gemaakt te hebben zat fenna haar jurkje ook nog eens in vloeipapier... Hoe gaaf is dat, wat een totaalplaatje.

Het meest bijzondere van JENTES?
JENTES maakt geen verschil tussen meisjeskleding of jongenskleding! JENTES houdt van een omgeving waarin elk kind zichzelf kan en mag zijn. Waar een kind zijn of haar identiteit mag ontdekken en zijn of haar dromen waar mag maken.

Kinderen zijn creatief genoeg om hun eigen look te creëren. En wanneer ze dit zelf doen (of in overleg;-)) voelen ze zich daar lekker zelfverzekerd bij. De kleding van JENTES is vooral comfortabel! Of het nou om een fijne basic of een bijzonder item gaat.

Het ontstaan van jentes

Ons idee is ontstaan toen onze dochter alleen maar ‘jongenskleren’ wilde. Op de meisjesafdeling vond ze namelijk teveel roze en glitters...

Zij vindt rauzen van de glijbaan en hutten bouwen in het park niet altijd even praktisch met een rokje aan! Dan is een blauwe joggingbroek toch veel prettiger? Dit bracht ons op het concept om een kinderkledingwinkel te openen waarbij we geen onderscheid maken tussen meisjes of jongens. Een stoer statement en voor alle kinderen die van avontuur en ravotten houden! Kleding waarin kinderen zich comfortabel voelen.

De naam Jentes 

JENTES komt van jente dat meisje in het Noors betekent. In Nederland is Jente een voornaam, zowel voor meiden als jongens. Deze naam vertelt de zoektocht van onze dochter die eigenlijk het liefst jongenskleding wil dragen. Deze naam betekent voor ons dat beide mag! Het maakt voor ons namelijk niet uit of je een jongen of een meisje bent. Als je van stoere kleding houdt dan zit je bij JENTES goed! En we hebben ook jurkjes in ons assortiment, maar dan makkelijk draagbaar en wat stoerder.

Kortingscode Jentes

Vul bij de kortingscode op de website homeofsha in en je ontvangt 10% op je bestelling. Geldig t/m 1 december. Klik Hier om naar de webshop te gaan,
Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen

Likes

Comments

Dees,
Wat super stoer idd soms zijn meisjes kleding zo tuttig helaas is mijn dochtertje nog maar bijna 2 maar de shop gaat tussen de favorieten voor over 2 jaar
fittemamadees.com