Heerlijk het is alweer bijna lente, nog een paar dagen. Maar deze dagen al heerlijk weer gehad, echt genieten! Nog even en dan kunnen de zomerjurkjes weer uit de kast. Het liefst lekker zo met blote benen, maar tot die tijd draagt het fijn met een bijpassende legging.

Zo kwam ik op de website Gigatof een vrolijke website met een mooi logo en design. Er wordt nu alleen nog meisjes kleding verkocht, maar wellicht in de toekomst ook voor jongens. Hoewel vanuit het handgemaakte merk Gigatof er wel items voor jongens zijn.

Fenna mocht zelf een setje uitkiezen en dat is deze geWorden, makkelijk draagbaar en ze kan er goed in bewegen.

Dit setje is van Birds by D-rak het jurkje kost €29,95 en de legging is €17,95

De website Gigatof is van Mandy en deze website bestaat sinds februari 2017, gloednieuw dus nog! Samen met een zeer creatieve kennis heeft ze de handgemaakte kleding- en producten lijn gigatof. Naast kleding voor baby en kind hebben ze een aantal prachtige handgemaakte jurken voor de mama’s.

Ze zijn ook bezig met een leuke lijn daarnaast. Denk aan bandana slabbetjes voor de kleintjes, friemeldoekjes en haarknipjes.

Braderie en Beurs

Mandy heeft nu 2x op een beurs gestaan. Dat vond ze super leuk. En gave reacties van de klanten. Erg leuk dat je dan contact met ze hebt, maakt het lekker afwisselend.

In februari heeft ze de eerste kleding party gehad. Dit was In haar eigen huis. En het lijkt haar leuk om dit vaker te doen. Dus woon je in de buurt van Ewijk en lijkt het je leuk? Stuur dan even een mailtje naar info@gigatof.nl

Gigatof is ook actief op social media. Ga ze volgen om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Instagram

Facebook

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments