Fruitbox

wat een feestje als de fruitbox van Fruit.nl binnen komt! Perfect verpakt in een grote oranje doos met noppenfolie zodat het fruit niet kan beschadigen. Ze doen er elke keer een exotische verrassing bij,

dit keer een super lief klein ananasje en een bakje rode besjes. Daar gaan we echt van genieten.

Uit onderzoeken is gebleken dat een groot percentage van de bevolking de twee stuks fruit per dag niet haalt.

als je fruitschaal goed gevuld is eet je eerder fruit, dat merkte ik zelf Ook. Je pakt gewoon eerder en het is makkelijk.

Sander, de oprichter van Fruit.nl kwam op het idee om voor thuis en op het werk wekelijks een box vol met gevarieerd fruit samen te stellen. Het verse fruit zonder tussenkomst van extra schakels, zoals distributiecentrums en winkelschappen zo snel mogelijk thuis of op het werk gratis bezorgen

Genieten van al het fruit

wij hebben de meeste stuks fruit zo opgegeten of maar ook lekker even een bakje gemaakt met klein gesneden fruit, is voor de kids makkelijk en eten ze het zo op. En natuurlijk een smoothie gemaakt, daar is Fenna zo gek op.

kortom wij zijn fan van deze fruitbox, ideaal tussen de drukte door en hoef je er niet meer op te letten, wordt het gewoon gratis bezorgd en heb je altijd super vers fruit in huis. (Review)


Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen​

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229