Åkte till stugan tidigt i lördags och idag är det dags att åka hem igen. Älskar denna plats över allt annat här mår man så gött och bBarnen skall gå på dagis imorgon och jag behöver se om det är något mer kvar med skolan. Ligger 2 hela veckor före och av de sju arbeterna jag skickat in har de hunnit bedömdt tre och allt vart godkänt. Så hoppas mitt projektarbete och VG uppgift blir bedömd snart så jag vet att jag är klar med kursen då kan jag släppa skolan helt tills nästa kurs.

Får besök av barnens kusiner och deras mamma på tisdag och de blir att sova kvar tills torsdag! Så roligt och speciellt för stora tjejerna som hade en väldigt tajt och daglig kontakt innan vi flyttade därifrån att de fortfarande får vara med varandra. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Regnet öste ned igår kändes inte alls lockande att gå ut och springa så bar av till gymmet och köra ett benpass. Höjde vikterna till 60 på benböj och drog några rep. Men märks att det fanns mer att ge så det skall höjas men först lite teknikträning så slipper jag göra illa mig. Blev lite matlåde fix inför denna vecka, känner att kreativiteten flödar bättre nu så det blir större variation och då lockar det mer att äta bra och göra mat ifrån grunden.

Hämtade barnen och åkte hem för att ge dom lite mat och bege oss till Linneas dans. Är otroligt glad att hon har något hon tycker om att göra samt att jag får en egen stund tillsammans med henne och se och dansa med henne. Måste hitta något till Liam också så han får något att göra om han själv vill det :) Engång i veckan är alldeles lagomt.

Likes

Comments

Fantastiskt initiativ av kokpunkten att med ganska jämna mellanrum ha tjejkvällar. Det var verkligen super mysigt! Rekommenderas starkt! Spenderade gårdagen där med min kära vän Marielle vi tog oss en tidig födelsedags aktivitet.

Likes

Comments

Det är något läkande och magiskt med naturen. Nästan varje morgon får jag andas in den härliga luften. Vi bor väldigt bra, max 5 minuters promenad till spåret i skogen.

Likes

Comments

Då har man efter ett väldigt långt uppehåll hittat tillbaka hit till bloggen. Skulle kunna skriva att jag skall vara mer effektiv denna gång men känner jag mig själv rätt så kommer det bli uppehåll tids nog igen.

Förutom sjukdom så leker livet trots det är höst till och med. Den värsta tiden på året för mig vanligtvis men känner mig otroligt peppad. Dagarna fylls utav skolarbete, träning, barnen och massvis med vardagliga måsten men de sistnämnda går undan när man är hemma och studerar. Det har nog aldrig varit så fint och hemtrevlig hemma faktiskt, det finns mycket mer tid än när jag arbetade. Jag saknar inte det speciellt mycket att arbeta så mycket som jag gjorde men lönen är saknad. Haha!

Likes

Comments

En fullspäckad helg är nu över. Hade gruvat mig litegrann då det både var dop och kalas. Massvis med bakning och besök ifrån fredag till söndag kväll. Men det gick ju jätte bra och nu är det bara lite utvecklingssamtal, service på bilen som står på schemat denna vecka sen är det verkligen inget planerat förs jag skall iväg med jobbet 20-22 juni till Stockholm och personalfest den 28e :) Helt obeskrivligt skönt att faktiskt inte ha så många planer då så finns det tid för att vara spontan än fullbokad :)

Likes

Comments

Träd har fallit och det har blåst storm här i Västerås. Åkte ut till Björnö naturreservat och tog mig en powerwalk med en tjej ifrån jobbet som jag umgås allt mer med. Sen skyndade jag mig förbi köpcentret för att inhandla doppresent till Ronja som vi skall till på lördag. Avverkade ett väldigt långt personalmöte sen snabbt till nästa köpcenter för att köpa verktyg till tårtbygge. Lämpligt att göra det när de flesta slutar sitt jobb var långa köer och det gick inte snabbt på vägen så det blev super stressigt. Blev en powerwalk där inne med nästan ;) Snabbt in och snabbt ut för att hämta barn på dagis. Jag känner ibland jag hade behövt några fler timmar på dygnet ändå. Kommer hem och möter upp Dennis på parkeringen och klockan är redan halv 6! Det blev prov på samarbete, vilket vi lyckades bra med. Han lagade mat medan jag diskade. Fick någon ork till att städa lägenheten med trots inget mer intag av Celsius utöver imorse ;)

Ungarna somnade fasligt lätt redan kl 20. Förut var det sent men nu har det varit en lång tid utav katastrofala nattningar som tagit tid och bjudit på mycket skrik ifrån en liten herre med en vilja utav stål. Hade hela kvällen framför mig så satt mig och njöt, kikade tv och lyckades rota fram en chips påse jag gömt förut.

Likes

Comments

Efter ett evighets uppehåll och lite tjat om dålig uppdatering skall jag ge detta lite mer av min tid igen även om det inte blir allt för ofta.

Att sluta jobbet halv 2 är verkligen klockrent, man har ändå halva dagen kvar att hitta på något. Under kvällen glömde jag till och med bort att jag hade jobbat idag. Möttes av en frukt&godisfat och våran familjehems placerings föräldrar, som var här för att hämta hans grejor då han flyttade i fredags. Nästan 1 år hann det bli tillsammans och d
fått jätte fin kontakt med hans föräldrar. Kommer sakna dom! När de åkte somnade Liam på soffa en stund.

Blev tvungen att väcka honom då det var så sent att sova. Åkte iväg och åt på nu Kina restaurang för att sedan vara ute några timmar i skogen och leka lite. Älskar verkligen när vi är allihopa ute och gör inget speciellt bara umgås. 

Likes

Comments

Köpte försenad julklapp till mig själv för förra veckan sedan. En sport bh samt en träningströja fick helt klart mer smak och ångrade att jag bara köpte en träningströja. Insåg snabbt att jag bara har ett par träningsbrallor som jag envist tvättar varje dag. Tycker jag är värd fler och jag tränar ofta och gjort länge så det är ju ingen ny hobby.  Så klickade hem 2 par träningstights  en till träningströja och ett par mysbrallor. 😍😍

Tur det är rea och jag kom undan med 800 kronor :)

Likes

Comments

Gladiatorerna på tvn och två smaskiga ägg mackor och Pepsi max delar min lördag! Barnen var extremt sega att natta. Men nu sover dom små! Haft en skön dag på stan där vi var och kolla på snöskulptering, lekte lite i snön. Dennis visade ett alldeles för ljuvligt café där vi värmde oss lite och tog oss en fika. :) Tills det var dags för eldshowen då vandrade vi dit och kikade. Lagomt kallt var det och barnen uppskattade att bara umgås allihopa. Gubben förvånade mig helt igår,  frågade om vi hade några planer för idag och om vi inte skulle åka på detta. Visste själv inte ens om att det var något. Tycker verkligen Västerås är häftigt på det sättet att du har ofta aktiviteter vilket uppskattas utav barnen. :)

Väl hemma blev det mat lite pulled pork. Smaskens och inget godis! Helt otroligt vad är det för fel? Köpte 250 gram jordgubbar och choklad att smälta till det igår och det är allt.  jag som dödade för choklad varje dag innan. När jag verkligen krigade för att vara nyttig med pt var de as jobbigt nu när jag bara försöker vara nyttigare men utan krav och måsten så tränar jag hårdare, orkar mer samt vill inte ha lika mycket mat eller godis. :)

Dagen till ära ramlade telefonen ur fickan vid matbordet och telefonen är efter 1år och 9 månader totalt spräckt. Hurra! ;) Kollade upp det och kan beställa en ny direkt men den får hålla så länge som den håller. Förhoppningsvis till 8an släpps ;)

Likes

Comments