Fixa naglar, egentid och kalasbak!

Kan ju säga att man inte kände sig jätte pigg i morse när man tittade ut och åter igen var det snö överallt. Känner mig nöjd nu, det är färdigt med vinter och det är tid för våren att titta fram.

Men i vilket fall som helst så lyckades jag komma upp och iväg till min nagelsalong. Det var hög tid att göra vid naglarna och denna gången valde jag en färg som passar vädret.... Nämligen grå! Blev supernöjd som vanligt och vi valde att blanda glitter, matta och blanka för jag tycker det är tråkigt om alla är samma samtidigt som jag inte gillar om det blir för pråligt.

Då Emma fortfarande är i Thailand med sin pappa och Olivia i skolan passade jag och Wesley på att ha lite egentid i stan. Det är så mysigt att bara få sitta ner och vara tillsammans en stund, sitta och prata om ditt och datt utan att bli avbrutna.

Nu ska jag samla lite kraft och börja baka för morgondagens kalas då vår lilla prinsessa faktiskt blir 7 hela år i morgon. Det är beställt rosa cake pops och nallekakor så vi får väl se hur det går för jag har aldrig bakat det innan. Önska mig lycka till!

sign

Gillar

Kommentarer