Hej, mitt namn är Helen och nu äntligen sitter jag och skriver detta inlägg. Jag har sedan länge velat nå ut på ett nytt forum och här är det, yeah! Jag ser väl egentligen inte detta som en blogg utan snarare som en inspiration för mig själv. Här hoppas jag kunna samla projekt, tankar och allt möjligt som sker och händer i livet.


För ca 1,5 års sedan sa jag upp mig från mitt dåvarande ’drömjobb’ som Visual Merchandiser för ett stort modebolag. Ett av mina mål inom klädbranschen var att få jobba heltid med dekoration, bygga trender och ständigt vara kreativ i ett högt tempo var uppnått och jag kände att en större dröm stod för dörren - Att bli egenföretagare. Jag sa upp mig och sedan började rent ut sagt en jäkligt speciell, spännande och omtumlande resa.


Denna resa har lett mig fram till många nya insikter och jag har aldrig tidigare varit så säker på vem jag är som jag är nu. Jag ska inte sticka under stolen med att det varit en riktig berg och dalbana. Men wow vad lycklig och stolt jag är över denna resa och det bästa är att den ständigt tar mig till nya ställen. Livet - I LOVE YOU!

Nog om det, kanske jag i framtiden skriver mer om detta.


Jag gillar att ha många bollar i luften och det har alltid vart en dröm att få jobba kreativt och med kroppen, att vara fri och styra över sig själv. En av flera passioner i mitt liv är inredning och renovering.

En av sakerna jag gör i mitt företag är att jobba som inredare/stylist, vilket är helt fantastiskt roligt. I somras slog en annan dröm in då jag och min sambo Anton satte tänderna i ett stort renoveringsobjekt.


Jag tänker att jag vill dela vår resa i renoveringsobjektet,skriva av mig om livet och kanske kunna inspirera inte bara mig själv utan även andra med mina inredningsuppdrag.


Hur som helst, varmt välkomna!

Kärlek // Helen

Likes

Comments