ribskage


Fra jord til bord!


Er du også en af dem der er så heldig og ha' en ribsbusk i haven?

Måske ved du ikke helt, hvad du skal bruger dine bær til?

Hvert år plukker vi alle ribs og kommer dem i poser med 300 g i hver og fryser ned.

Her deler jeg opskriften på en af mine yndlings kager! - som både kan bruges til kaffen og dessert.


Du skal bruge:

3 æg

240 g sukker

1 tsk vaniljesukker

150 g mel

300 g frosne ribs


Sådan gør du:

1. pisk æg, sukker & vaniljesukker i en skål til det er hvid og luftig

2. tilsæt med og rør blandingen sammen

3. smør en tærtefad med smør

4. kom 2/2 af dejen i

5. kom de frosne ribs i

6. kom resten af dejen hen over

7 bages i i 25-30 minutter på 190 grader

8. kødnål-trikket er kagen færdig? brug en kødnål og prik midt i kagen - er der dej på er den ikke helt færdig


Serves med cremefraiche eller vaniljeis!


Rigtig god fornøjelse!


Og så er der serveret...


#ribs #hjemmebag #kage #opskrift #opskrifter #livetssmåglæder #dessert #royalcopenhagen #mitkøkken


//Home by D💙

Synes godt om

Kommentarer