Posted i: Nyt fra bloggerne

Så blev det 2018 og bloggerne på valgfaget er i fuld gang med nye og spændende projekter!

Nogle har desuden også været flittige i julen og jeg har derfor lige valgt at dele en god idé, som en af eleverne havde fået.

Den kreative @bylaerkehougaard havde nemlig lavet en super flot og inspirerende ønskeliste som hun valgte at dele på bloggen. Det spændende layout og de lækre produkter vidner om at @bylaerkehougaard har lagt kræfterne i, for at skabe en ønskeseddel som man med glæde ville modtage med posten.

Likes

Comments

Posted i: Nyt fra bloggerne


Nyt fra de søde bloggere ...

Ida Marie og Frederikke har udforsket billedemediet Instagram og fået skabt et kreativt og moderigtigt look vha. grafisk flotte og lækre billeder i nude og sort/hvid farver.

På billederne er der fokus på tøj og mode, og det er pigerne selv der er modellerne. De afprøver hotte trends og skriver desuden små citater og vedlægger søde små ikoner.

Er man interesseret i mode og ønsker lidt god inspiration til dagens outfit, er @frederikke_ida på Instagram værd at lægge vejen forbi.


Likes

Comments

Posted i: Nyt fra bloggerne

Står man og mangler et godt emne, som falder i manges smag og noget som er forholdsvist nemt at gå til, er 'rejseoplevelser' et hit. Og derfor gik det også glidende for @bylaerkehougaard, da hun valgte at skrive om sine oplevelser i Paris. Man fornemmer at Lærke har meget på hjerte og informationerne er både interessante og relevante. Der er tale om Lærkes første indlæg på bloggen og man må sige at dét er hun sluppet utrolig godt fra ! Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere fra @bylaerkehougaard

Likes

Comments

Posted i: Projekter på valgfaget

En del af eleverne arbejder med at undersøge, hvad der sker ude på de andre valgfag. Det er bl.a. Masterchef, som i dag er under luppen.

Man skulle måske tro, at vi her på valgfaget blog er meget seriøse. Meeeen det er vidst ikke helt sådan virkeligheden ser ud. Det er sjældent, at den gode idé til et blogindlæg er der med det samme. Derfor skal der brainstormes lidt og måske dukker der en idé op - måske gør der ikke. Vejen frem er ikke at skrive under pres, men vente til den rette idé dukker op. I mellemtiden er der tid til latter og fjollede jokes, og måske kan man give naboen et godt råd til skriveprocessen.

Likes

Comments

Posted i: Projekter på valgfaget

I dag har en af vores entusiastiske bloggere været på besøg hos en af Holsteds andre valgfag.

Han skriver følgende om sin oplevelse:

"Jeg har i dag besøgt valgholdet ’innovation, science og teknologi’, for at se hvad de laver og hvordan de arbejder. Holdet handler om at udvikle ideer og virkeliggøre dem. De er for tiden delt op i to grupper, hvor den ene gruppe laver en opgave om at få mere turisme til Karrebæksminde, og den anden om at lave et miljøvenligt ’lodret’ drivhus. Begge hold skal have deres færdige projekt med i en konkurrence. Jeg valgte at fordybe mig i den del af holdet der arbejder på at få mere bæredygtig turisme til Karrebæksminde. De startede med at få uddelt en opgave som de alle sammen læste hver for sig. Efter de havde læst opgaven lavede de en brainstorm, og snakkede sammen om opgaven og begyndte at finde på ideer. De kom hele tiden på nye og innovative ideer. De havde det rigtig sjovt og havde også et godt fællesskab. Eleverne selv synes at det er et valgfag hvor de lærer meget og bliver gode til at tænke innovativt.

Likes

Comments

Posted i: Nyt fra bloggerne

Christian ... Farverig ung fyr med skæve idéer og holdninger. Har man brug for et frisk pust og et godt grin, kan man jo tage en snak med Christian - eller måske blot lægge vejen forbi @Chrillersucks på Instagram. En let overskuelig profil med rigtig fine fotos af Christian selv. Profilen indeholder billeder af tøj, kunst og hvad Christian nu lige syntes er fedt.

Han har valgt at bruge sig selv som model, hvilket giver et dejligt afslappet og personligt udtryk. Desuden er der også plads til smil og spas, hvilket er en god kontrast til de ellers meget opsatte og stive modeprofiler som vi normalt ser på Instagram. Vil man gerne lære at hvile i sig selv, kunne man jo lade sig inspirere af Christian.

Likes

Comments

Posted i: Nyt fra bloggerne

Mød den smukke Nicole Rasmussen ...

  

Nicole er en ung pige som har valgt at gå på valgfaget blog, for at dele sine oplevelser med os andre. Idéerne er mange, men det kan være svært at få dem ned på papiret. Valgfaget blog er derfor en fantastisk løsning for Nicole, som får muligheden for at få støtte og opbakning i hendes personlige projekter her på bloggen. Nicole har valgt at bruge Nouw som sin platform, og hun er nu blevet færdig med sit første indlæg om permanent hårglatning - en behandling hun selv har afprøvet, og dét med en fantastisk resultat. 

Se de fine billeder på @NicoleRasmussen 's egen blog.Likes

Comments

På Holsted har vi et stort udvalg af valgfag som eleverne kan vælge sig ind på. Hensigten er bl.a. at skabe variation og alsidighed i elevernes hverdag.

Eleverne tilbydes bl.a.: Design, drama, film, science, masterchef, mindfullness, svederen og meget mere.

Her på "Blog - brug din stemme" arbejder eleverne bl.a. med at udtrykke sig, skabe og designe hjemmesider, tage lækre fotos og diskutere verdenssituationen over et lækkert stykke kage.

Udover at gøre eleverne til velfunderede bloggere, klædes eleverne også på til at kunne beherske genren blog, som nu er blevet én ud af mange genre, som eleverne skal kunne beherske ved en fremtidig danskeksamen.


Likes

Comments