Hej allihopa. Vaknade precis upp, mycket snö vi har ute, har ni mycket snö? Iallfall ska äta upp min frukost nu sen ut med hunden en runda, han sitter och skäller och gny. Idag är de söndag, helgen ha gått fort. Förlåt för att jag inte ha uppdaterat. Men ajg var och festade igår med min hemliga och ragge, pilla! Det var riktigt kul. Men indag blir det en slapp dag med varm choklad inom hus och kolla film.  Bjuder på en ful bild idag, jag med min bäverfitta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick precis lite besök av min hemliga kille o hans gäng (7) stycken. Lite smutsigt blev det allt här eftersom dom går på fordons programmet och lite trångt blev det eftersom jag ha bara en etta i Staden ljungby. Men dem stak nu eftersom dem börja nu vid 13:00 så jag ska fortsätta kolla min film och städa upp efter grabbarna. Ska också åka hem till landet vid 16:00 tiden, skönt !! Ha inte varit hemma på 4 dagar nu. Puss och kram

Likes

Comments

Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall, för vaknade nu. Så sitter o dricker en kopp kaffe och kolla på film, är hemma från skolan idag igen. J*vla hals säger jag bara. Men idag ska jag ut i snön, ha inte varit det ännu. Kasta lite snöbolla med hunden, träffa den hemliga killen och dricka varm chokladjölk. Deta kommer bli en trevlig dag. Klä på er mycket kläder om ni ska ut och nut av vintern, den är fin!

Likes

Comments

Hej allihopa.Har ni haft en underbar vinterkväll? För det ha jag haft i all fall.. Började med en kompis till mig, Pilla kom och hämtade mig för jag skulle färga hennes hår. Så stack vi upp till henne och gjorde allt som vi skulle, drack lite glögg också! Det måste man ju göra på vinter! Eller? Sen så skrev jag till en kille, hemlig än sålänge. Bad han komma upp till oss med sin kompis, så hade en liten dubbel dejt eller vad man ska kalla det. och slutae med att dom satt och grät i ett hörn, dom hatar verkligen skräckfilmer. Men nu sitter jag hemma hos mig helt ensam, ska starta en film och släcka ner datorn nu tror jag. Så god natt, Puss på er

Likes

Comments


Det är så skönt ute i det kalla vädret, ätnligen snö. Fast kunde ju hoppats att de kunde komma typ den 20:e!!

Är de bara jag som tycker att de ha gått fort till Julafton?

Likes

Comments

Hej, hur har ni det i denna kalla vinter dagen? själv har man varit ute och gått och sitter i soffan och dricker kaffe, är hemma från skolan. 

Hittade min gamla blogg som jag hade för 1 år sen typ. Det var lite kul, att se alla gamla bilder på mig. Jag ha rverkligen fröändrats, har klippt av mitt hår och blivit blond. Men tänkte kanske man skulle börja skriva lite smått här igen och så?

Likes

Comments

Hej hur har ni det? har inte varit inne här på årtal, känns det som iallfall.. Satt i soffan och kollade på gamla bilder o sidor, o såg min blogg på nattstad. Så tänkte bara fråga hur ni mår och hur ni har det??! :)

Likes

Comments

Asså gud vad han ha vuxit.

Jag och Odin ha myst hela dagen i soffan. Vi somnade också en stund tror jag, för plötsligt så var klockan 7 typ. Men nu ha jag piggnat till för min syster ha plockat mina ögonbryn, hon tycker det är kul på nått sätt! Men de är rätt skönt. Jag såg aldrig på någon film, har inte hunnit! Men nu ska jag starta en film men vet inte ännu. Jag hittar nog någon så många som vi har. Krami :)

Likes

Comments

Hej♥ Nu ha vi varit hemma i 2 timmar, Pilla och Bettan var nyss här och drack kaffe! De var kul. Idag hade jag och mami en liten mys middag inne i stan med thai mat, sedan handlade vi lite med syster min. Så nu har man det äntligen lugn och roa, så ska sätta mig i soffan och kolla film. Fick hem mer än 5 filmer idag från Ginza, så hoppas de var någon bra med nu!
Jag bjuder på en bild idag! Krami :)

Likes

Comments