Ett längre inlägg om säsongen.

Säsongen är över, känns alltid lika pissigt och tomt. Det har helt klart varit en av de bästa säsongerna jag någonsin haft. Jag har fått uppleva det största man kan göra som damhockeyspelare, åkt till Sydkorea och spelat OS. Det har varit en resa utöver det vanliga fram till OS, vi hade många samlingar och landslaget kändes nästan som ett klubblag, en resa som förtjänade ett bättre slut helt enkelt.
Djurgården då? Ny coach och många nya lagkompisar, vi hade våra ups n downs men jag tycker ändå att vi var på gång i slutet men mötte ett starkt Luleå i semifinalen och var bättre än oss. Jag har fortfarande inte bestämt mig vart jag ska spela nästa år men någonstans i Sverige blir det i alla fall.
I skrivande stund är jag och Charlie påväg till Göteborg för att umgås med nära och kära och bara ta det lugnt. Det är liksom lite lättare att göra det på Hälsö än i storstaden, tycker jag. Får se hur länge Charlie orkar med den friska luften och den underbara rastlösheten som kommer komma snabbare än vad han tror. Haha. Vi vill också passa på att önska er en glad påsk eller de gör man väl? Glad påsk eller trevlig påsk. Jaja.. förresten är det något speciellt ni önskar att se på bloggen? Mer bilder? Hör av er! PoK

  • Nära Töreboda

Gillar

Kommentarer