I helgen åkte Anton och jag hem till Tibro en sväng. Det var otroligt skönt och vi hade det jättebra med frukost ute i solen, glass i Hjo, grillkvällar, cykeltur runt Örlen och en båttur på Örlen.

Den här veckan så är det mest fokus, eller bara fokus egentligen, på en redovisning som vi ska ha i projektarbetet på fredag. Vi har annars inga lektioner i veckan, tror jag inte... Schemat och allt faktiskt i den här kursen är så oklart. Jaja, jag har varit hemma idag iallafall och sprungit en långrunda i morgonsolen och gjort en iskaffe. Jobbigt och GOTT!

Likes

Comments

Årets första jordgubbar, en fräknig selfie och smoothie. Nu bär det av mot Tibro!

Likes

Comments

Min kalufs är sliten, igen. Jag är riktigt sugen på att klippa mig lite inför sommaren och det vore roligt att göra något med håret och inte bara toppa. Det finns så mycket fina frisyrer men jag vet att jag kommer ångra mig om jag klipper av håret... som alltid förr.

Likes

Comments

SOL, SOL, SOL!

Jag har spenderat hela dagen ute och det har varit superhärligt. Sprungit, solat och tittat på fotboll har jag gjort idag. Så här kan jag spendera många dagar framöver. Puss.

Min lunch för dagen.

Amerikanska pannkakor & smoothie

Likes

Comments

Idag är jag lycklig! Allt flyter på och nu är jag även ledig några dagar ifrån föreläsningar och skola, Det har verkligen varit efterlängtat kan jag säga. Även om vi inte har så fullt upp i skolan så är det riktigt skönt att kunna släppa det helt för några dagar, det är ju inte helt fel att det dessutom ska vara riktigt härligt väder. 

Throwback till en av de bästa dagarna i mitt liv.

Likes

Comments

Våren och sommaren handlar om ljusa plagg för mig. Det är så härligt när man kan byta ut de mörka, djupa höst och vinterfärgerna mot ljusare toner. 

Likes

Comments

Det är maj, MAJ, jag förstår inte vart tiden tar vägen.
Jag hade en supermysig Valborg igår med tjejerna då vi tittade på chalmers-kortegen och gjorde hemmagjord pizza och bara satt och pratade. Imorse gick vi upp och åt brunch på kafferosten på Linnégatan. Det var drömmen. Sedan gick vi bland körsbärsträden vid Annedal, det var också drömmen. Sedan lugn och skön eftermiddag med älsklingen och hans släkt. Sammanfattningsvis, riktigt bra Valborg och första maj!

Likes

Comments