Min "sugardaddy",hennes ex. Jag vill bara säga att jag försöker, försöker vara förnuftig, och försöker få honom förstå, att jag aldrig, aldrig kan få känslor för honom att jag aldrig, aldrig kommer ha sex med honom.. men han fortsätter att bjuda. Jag känner att jag aldrig kan ha ett riktigt förhållande med någon som köper saker till mig. Hans eller min förlust, vem vet? I alla fall jag fick honom att köpa henne en väska för ca 1000 kr. Jag är ändå rätt nöjd med mig själv. Jag ska få honom betala för allt han har gjort med oss, jag kommer vara iskall. För jag vet att om jag har sex med honom så kommer han slänga iväg mig som en vante.. precis som han har gjort med alla de andra, precis som de flesta gör med mig.. Samhället har inte plats för en sexgalning som mig. Samhället har ingen lust att höra saker från " minepointofview". Just därför tänker jag inte visa mig svag. Jag skulle aldrig kalla mitt beteende feministiskt.. Jag har varit feminist sen jag var 14, och alla feminister är alltid större(vi ska ALLA ha det LIKA bra) jag tänker bara tänka på mig själv och mina älskade. För ingen annan i den här djävla världen kommer göra det.

Till saken att säga så bor jag inte i Sverige när detta sägs. Det känns ganska magstarkt att komma ut med detta men som sagt, it's my point of view..
och det är faktiskt "en mans värld"
Hoppas ni har en fin kväll allihopa
/ D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om tre månader kommer jag vara utomlands. Jag kommer flytta till Schweiz, jag kommer ha slutat gymnasiet, börjat ignorera mina kompisar(vilket jag redan har i viss mån) färgat mitt hår brunt? Jag hoppas att jag kan använda denna bloggen för att hålla kontakten med mina nära och kära.
I have taken a stand., har släppt mina hämningar, faced the biggest fear. Att vara ensam.. Tillbringar väldigt mycket tid ensam just nu, och jag typ gillar det. Varför jag är ensam har en massa faktorer.. men det viktiga är att jag tar tid till mig själv.
Jag har mina vingar bakom mig, det spelar faktiskt ingen roll vad de andra säger.. JAG ÄGER MIN KROPP, JAG ÄGER MINA TANKAR. Jag kan få dig att känna dig bekväm med mig, men för vadå? En bit av mig? Skulle inte tro det syster. Jag kan vara den du vill att jag ska vara, men jag är värd för mycket, broder.
Iaf jag hoppas att nästa steg är friheten, att jag får resa runt i europa, i världen. Jag vill vara fri, inte sova bort mitt liv. Var detta allt? Eller kommer jag få mer än vad jag kan svälja?
Tills vi ses igen / Holly


Likes

Comments

Jag vill att hela min existens ska få dig att rodna.
Allt från den från den för stora baken till de för små brösten.
Jag vill att min omtänksamhet och girighet får dig att utveckla värme i kinderna och skam i bröst.
Vill att min okunighet och arrogans får dig att blunda.
Min överlägsenhet och otålighet ska få ditt blod att sjuda.
Jag vill att min hest, gälla, raspiga röst ska få dig att vilja skrika "opassande"

För hela jag skrämmer dig,
Vik dig för min skam, låt den bli din, och avlägsna den från mig.
För där jag är behöver jag den inte

Likes

Comments

Jag anmälde mig inte för detta, skulle det vara så?
I det nya jag söker spänning men är det nya en haltaskig efterfest, när hinner nyktra till såpass att sömnen är roligare än själva människorna. Är det nya spännande hardcorelirare som röker på, på en minimalistisk balkong. Jag vil vända mig om men ju mer jag gör det så inser jag att det inte är ett alternativ för det jag en gång tyckte var kul och underhållande är nu ett minne blott. Mina målarfärger har vissnat och min sand har stelnat till betong, Att sitta på rasten och drömma sig bort, med kompisar till det jag nyss lämnade, det känns inte heller så lockande, vill ju att livet ska ge mer. Jag vill ha något annat. Men vart söker jag efter det okända, jag vet inte hur det smakar, jag vet inte hur det ser ut eller heter.. Inte heller om det låter. Det enda jag vet är hur det känns.. Det känns som meningsfullhet. Smaka på det, bättre än all lycka, bättre än alkohol, än sex till och med bättre än de ambitioner du bär på. Det du gör ska göra skillnad. Punk.

Likes

Comments

Samhället går så fort så fort, den som ramlar har svårt att hinna ikapp. Vi köper tid genom pengar, vi får oengar genom tid. Jag kan inte hjälpa att känna att det är sorgligt... Det vi ville få ut av livet? Frihet och makt över våran vardag. Det vi istället fick var trånga gator och ett lopp till nästa stop, med kultur som kamoflage. Vem hemska människa kom på en sådan hemsk uppenbarelse som samhälle och regler? Jag säger inte att det inte är bra att det finns ty utan detta skulle de flesta av oss gå under. Det jag säger är att det finns ett monopol hur det "bra" sättet att leva levs.
Det jag ville säga var, det är så hemskt att springa ifrån någon som ramlat för att om vi inte ser efter oss själva.. vem gör då det?

Likes

Comments

Du får inte röra mig, du får inte! Det spelar ingen roll om jag är avklädd eller om du känner mig, för du får inte röra mig!​

Likes

Comments

Att hitta roten och att känna att det finns en värklighet. Jag har nog aldrig riktigt kännt att jag har varit långt borta förens nu. Ibland vaknar jag upp och undrar hur jag har hamnat just där i det specifika senariot. En tanke som gror och tar fart i mitt sinne, som vill bli utsläppt. Men det kommer sitta där och banka i mitt huvud och få mig att känna mig dom om jag var den sista i hela världen.

Likes

Comments

Det är ofta det som snurrar i mina tankar. Varför gör jag alltid samma saker? bra som dåliga, det kommer ändå inte komma något nytt med dem.
I kväll gick jag ut med en av mina bästa kompisar, vi gick till Sticky Fingers för att fira första dagen på sista terminen(cheers!) När vi träffade några jag kände(Man träffar alltid folk) Jag och en snygg kille gick till rök rummet och självklart så skulle en tredje följa med. När jag kunde fått lite mys med någon man ändå var intresserad av. Den tredje killen såg ut att vara väldigt intresserad av den andra och jag satte mig lite i bakgrunden, Sen gick den andra killen och det var bara jag och den påstådde homosexuella. Sen gick vi och dansade och han blev lite väl på. Tog tag i mina händer och lade dem runt hans hals. Skulle vara väldigt när och tog på hela min kropp. Han vände mig och tryckte ner mitt huvud och överkropp, så det såg ut som nån felaktig doggy style fast med kläder på. Jag vill ju inte vara sån men min "gayvän" är den mest erotiska dansaren jag vet och vi brukar alltid vara lite för nära. Så jag tänkte väl att det var något sånt. Tillslut siktade han mot min mun, två gånger hann jag undvika och hans läpparna hamnade på min hals med sen kom den mot mina. Det kändes inte bra. Jag tryckte bort honom och sedan blev allt obehagligt han säger åt mig vad jag ska göra, hur jag ska göra det, i ren förvirring gör jag det. Men det är nåog en bra erfarenhet. Men jag kan inte sluta tänka : Varför kan jag inte vara ute en kväll och bara få vara mig själv, inte behöva sexualiseras? Jag kryper längreoch längre in i min kropp, kommer jag våga komma ut?

Likes

Comments

Mitt liv har på senaste tiden varit för stressigt och för orutinerat. Jag vill göra något åt det men hur? Och vad?
Nyårslöften? Been there done that. Fungerar inte. 

När alkohol inte ens är kul, att man gör saker "för man inte har något bättre för sig". I feel so fucking bored. Jag ser saker som jag borde ta tag i, skärsår på någons arm. Men jag kan knappt få mitt eget liv att hålla ihop, hur mång gånger har jag inte vaknat och undrat vilken dag det är vad som ska händer. Mina händer på mina armar? allt känns bara så surealistiskt

För att komma igång med det nya året så tänkte jag ha lite ämnen att skriva om,
Here they are:

Första till sjunde chakrat
Skolan
Framtiden
Om tio år
Drömmar
until i see u again //I

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon, dock hade jag tydligen bokat en fransförlängning innan skolan kl 8:30. Så jag gick upp alldeles för tidigt:/
Eftersom jag har VÄLDIGT svårt för det här med att sitta still och ta det lugnt. Så i ungefär 1 timme satt jag där och hade hela världens myror i hela min kropp. Mina ögon tårades och limmet sved i ögonen. Men efter en timmes tortyr var det klart. Och visst var det värt det. Hon tog inte överdrivet mycket för det heller. 


Likes

Comments