Hej! Igår kväll märkte jag att snapchat har en ny uppdatering och den är hur rolig som helst!
Bara vi som älskar den?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! nu är det ju höst och då tänkte jag visa några av mina favorit höstprodukter jag önskar mig!

1. GANT kabelstickad tröja vit/svart. Jag tycker att så otroligt fin och jag har hört från andra att en är väldigt skön, har bra kvalité osv.

2. Halsdukar vit/grå/brun/svart. Jätte fint att ha till en skinnjacka eller egentligen nästan vilken jacka som helst plus att den varm och skön.

3 . Adidas superstar svart/vit/guld. Dessa har jag önskat mig ett tag nu för att jag tycker att dom är så otroligt snygga, det enda dåliga är att de kanske blir förstörda när det börjar bli dåligt väder osv.

Likes

Comments

Hej! I det här inlägget tänkte jag berätta om min födelsedag och hur jag firade den.
På fredagen började allt som vanligt med att jag var i skolan. Efter det tog jag och mamma tåget till Malmö för att äta på T.G.I.F, de har så otroligt god mat och underbara desserter! Efter att ha ätit allt började vi gå mot stationen för att sedan ta tåget hem åtta minuter över sju.
När vi var utanför huset såg jag att det hängde någonting i lampan men kunde inte riktigt se vad så jag låste upp och gick in precis som vanligt, då helt plötsligt hör jag röster som sjunger "Ja må hon leva". Då var det mina kompisar Linnea, Julia, Tova och Joseph som hade hängt upp ballonger, vimplar och fixat massa annat, så otroligt gulligt! Efter att jag tackat alla så satte jag på mig en klänning jag fått när jag kom hem och så åt vi en tårta de hade bakat. Jag fick även en vit tröja och handsprit. När vi ätit klart så gick vi hem till Joseph, lyssnade på musik, dansade och sjöng för att sedan gå hem igen vid tolv. Allt var jätteroligt och det är en kväll jag aldrig kommer glömma!

Likes

Comments