Hej alla, hur mår ni? Jag mår iallafall bra, jag sitter just nu i sängen och kollar serie, ska gå och lägga mig om en stund efter att jag har skrivit klart detta inlägget om min helg<3

Det började bra i fredags då min brorsa fyllde 19 år och gick balen med sin otroligt fina dejt Agnes. Så runt 16 så åkte vi in och skulle kolla när dem gick på röda mattan, det tog ett tag för dem innan dem kom dit med sin vita stora limousine som dem hyrde tillsammans med sina närmsta kompisar, killarna kom i en limousin och tjejerna kom i en annan direkt efter. Sedan åkte vi hem och laga mat och åt tacos. Efter vi hade ätit så kom Olivia och hennes lillasyster Agnes hem till oss för att kolla på kattungarna. Dem stannade ett tag för lite godis & chips mys med olika sällskapsspel.


Sedan var det redan ny dag och dags för mig och min kompis Nicole att ta bussen till mamma i Göteborg. Så bussen stannade på nils ericson terminalen klockan 11.30 ca då var mamma på plats och hämtade upp oss, sedan åkte vi till mammas lägenhet och lämnade av väskorna och åkta direkt ner till stan.

Vi gick runt i olika affärer och kolla på kläder, men jag hittade nästan ingenting. Ett par shorts från Tessie och ett pa jeans byxor från Zara.

Sedan gick vi till en resturang på avenyn och väntade in Nicoles mamma Michaela, (som bloggar och har mycket större än vad jag har) vi satte oss ned och började beställa mat. Vi alla fall för köttbullarna så vi alla 4 beställde den. Efter maten så åkte vi hem till lägenheten igen och hade en supermysig kväll med popcorn och godis och dricka och framförallt mycket skratt. Jag och Nicole kollade på en film som hette clueless. Den var helt ok, hade sett den innan så visste redan allt hehe.

Sedan gick vi och la oss och vaknade upp till mysig frukost med ägg och bacon och Nutella mackor.Vi satt vid bordet ett bra tag innan vi skulle göra iordning oss och då märker jag att hela min smink necessär var borta och där hade jag allt mitt smink och mina borstar och allt.

Så när vi skulle in till stan igen så fick vi gå runt och köpa nytt smink, hittade inte allt jag behövde men fick iaf med mig Bare minerals puder i färgen "golden medium" och en bronzer ifrån mac, och ögonbryns penna från mac och sedan en läpp produkt ifrån mac.

Sedan fick vi skynda oss till bilen och åka direkt till Borås igen för jag hade fotbollsmatch. vi hämtade upp Emily och min andra kompis Tilda. Sedan åkte vi till samlingen och därefter till matchen och den låg i Hyssna.

Vi spelade bra medan motståndarna var hårda. Matchen blev 2-1 till dem andra. Efter matchen så körde mamma hem mig och jag duschade i lugn och ro och gick sedan upp och la mig i sängen, nu är det måndag och jag ska snart åka till skolan.

Ha en fin dag, Kram<3

Likes

Comments

Vad heter du? Holly Svensson

hur gammal är du? 14 fyller 15!

När fyller du år? 21 december

Vart bor du? Borås

Ögonfärg? Blå

Bästa kompis? Olivia Olofsson och Emily Bohlin är dem närmsta men har många bra kompisar. Ni kommer få se mycket av dem eftersom jag tillbringar varje dag med dem.

Vad får dig o skratta mycket? Haha jag skrattar hela tiden så nästan vad som helst. Typ memes osv.

favoriträtt? Jag tycker mycket om mat, men typ tacos.

Vilken klass går du i? Ska börja 9.an på.

Syskon? 1 brorsa som heter Hugo och är 19 år. Sedan har jag två bonus syskon.

Djur? 2 katter, ena katten var gravid och fick för 2 dagar sedan kattungar. så nu har jag 7 katter.

Instagram? Hollysvenssons

Snap? hollysvensson

Vad gör du på fritiden? Jag är oftast med kompisar, familj och vissa helger med min mamma i göteborg eftersom hon bor där.

Sport? Ja jag spelar fotboll i Sjömarkens if.

Varför valde du att börja blogga? Jag har bloggat innan Men jag hade inga blogg idéer så jag slutade. Men jag saknade det så jag kände för att börja igen.

Vart kommer du ifrån? Jag kommer ifrån London, eller jag är född där och bodde där i tre år sedan flyttade vi till Borås.

Vilken dag slutar du skolan och får sommarlov? Den 15 juni.


Likes

Comments