Header

Hei hei

God kveld alle sammen. Nå er det lenge siden jeg har blogget her, jeg blogger vanlig vis på www.hoiaas.blogg,no. jeg syns det hva gøy og blogge her igjen, også er alt for lenge siden. Så i dag så har jeg vært på Taekwondo trening, kjempe gøy, for di som ikke viste det så har jeg gult belte nå, i morgen så er det jobb igjen så tar jeg lang helg. Så skal jeg møte Hege i byen det er alt for lenge siden vi har vært i byen nå. Så har jeg gått tur med hunden Emma får jeg tenkte og ta kvelden. Så jeg gleder meg til og ta helg nå har vært litt av en uke, jeg må også få filmet inn youtube video igjen.

God natt alle sammen
Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

hei hei dere!

i dag så skal jeg gjøre husarbeid og handle inn til helgen her. så skal jeg være med hege på by tur. så regner med dere vil ha en innkjøpsvideo. så skal jeg på taekwondo trening. ellers så skal jeg bare slappe av. ønsker dere en kjempe fin dag.

Likes

Comments

hei hei :)

nå sitter jeg på jobb og nettopp spist lunsj. spiste osteloff og skyr og redbull. etterpå så skal vi på ungdomsromet og spille buzz. så har jeg fargelakt. Så ønsker alle en kjempe fin dag.

Likes

Comments

​hallo alle sammen!

Nå er det ikke så lenge til jeg skal på trening, er en god stund enda. Ellers i dag så har jeg rydda og vaska. Så fikk jeg besøk av Hege. Kjempe koselig så vi har nettopp hatt periscope kjempe koselig og snakke med fansen. 

Håper dere har en fin kveld 

Likes

Comments

Hei hei :)

Jeg lurer på om jeg kanskje skal begynne å og blogge her. Isede for på blogg.no siden jeg begynner og bli litt lei av blogg.no vet ikke helt hva dere mener om det hva som er best og blogge hen. Skriv gjerne hva du mener har vært greit og høre.

Likes

Comments

Hei hei :)

Jeg lurer på om dette er en bra side som man kan blogge på eller er blogg.no bedre en denne? Håper noen kan svare på dette.

Linn

Likes

Comments

Hei hei

God morgen til dere, jeg har vært oppe en god stund nå og tenkte jeg kunne blogge litt også. Jeg har også en liten nyhet og dele men jeg skal lage en video om det litt senere. Ellers

 så kommer hege på besøk og vi skal ha taco kveld og film kveld.

Ønsker alle sammen en fin dag

Likes

Comments

Hei hei :)

Mitt først blogg innlegg på denne bloggen. Nå sitter jeg hjemme til min søster kjempe koselig. Ellers så skjer det vel ikke så mye her i dag. Skal snart dra hjem så får jeg se litt på hva jeg skal finne på må vel på butikken og handle også.

Ha en fin dag alle sammen

Likes

Comments

Hei hei mitt navn er Linn Høiås di fleste kjenner meg fra bloggen hoiaas.blogg.no der jeg blogger nesten hele tiden. Men denne tenkte jeg til og bruke til og legge ut bilder fra Facebook og Snapchat og Instagram. Håper du vil følge med på hva jeg gjør :)

Likes

Comments