Ny vegg på soverommet

Riktig godt nytt år kjære deg. Inspirasjonen og kreativiteten har stått litt på hvil den første uka av 2021. Fikk liksom ikke rista va oss 2020, før gærningene i USA fiksa så 2021, starta like herlig. Men men.. 2021 kommer liksom uansett, og etter søndag kommer alltid mandag. Så det er liksom ikke annet å gjøre, enn å bare fortsette fremover.

Jeg er en sånn person, som blir ekstremt utålmodig, når jeg ikke får gjort noe kreativt. Det liksom klør i fingra mine hele tiden, for å skape noe. Så jeg har bakt utrolig mye denne første uka av 2021. Siden den andre kreative delen av meg, virka som om hadde gått i vinterdvale eller noe. Det skjedde iallfall ikke så mye på den fronten. Garnet mitt har jeg nesten ikke orka å se på en gang, selvom jeg elsker å strikke. Men, så, i går skjedde det noe. Nesten på magisk vis, kom en hel haug av kreativitet bare skyllende over meg som en flodbølge. Og da var ikke jeg sein og be. Med god hjelp fra barna mine, fikk vi ryddet i tre klesskap, omøbelert soverommet mitt, og jeg satte i gang med å male ny vegg på mitt eget soverom.

Jeg startet med å maskere opp rundt veggen, og fortsatte deretter med å maskere i hytt og pine på selve veggen. Her kan du maskere opp nesten hva du vil. Det er utrolig gøy. Maskeringstape finnes i mange bredder, så du kan velge den som passer deg best. Når du er ferdig å maskere, maler du med bakgrunnsfargen oppå tapen. Da forsegler du tapen, slik at malingen ikke "blør" igjennom, når du maler mønsterfargene.

Fargemessig sett, så kan du velge hva som helst. Jeg (sparsommelig som jeg er) valgte å male med rester av maling jeg hadde stående. Men, jeg syns faktisk resultatet ble innmari bra. En god kontrast til den mørkeblå senga mi iallfall. Og den mørkeblå fondveggen som jeg malte for ett år siden, står også veldig fint til denne litt lysere veggen. Jeg er absolutt ikke ferdig inne på rommet mitt. Jeg skal fikse meg en bildevegg, skal legge teppe på gulvet (det er så innmari gulvkaldt her nede i leiligheten min), også skal jeg bygge meg et klesskap. Det er et prosjekt jeg gleder meg helt vilt til å dele med deg.

Håper du fikk litt inspirasjon av dette innlegget, og at du kanskje finner tilbake til det, dersom du eller noen du kjenner ønsker å male en slik vegg hjemme hos seg.

#maling #diy #oppussing #soverom

Liker

Kommentarer

Østfoldbloggen ,

Så stilig det ble 😊

nouw.com/ostfoldbloggen