Louis Vuitton Inspirert Pannebånd

Tidligere i høst, bestemte jeg meg for å legge vekk røyken for godt, og fikk jo da selvfølgelig noe abstinenser i en periode. DA, kan jeg love deg at strikketøyet var bra å ha. Det ble en god del pannebånd på relativt kort tid, og restegarnlageret mitt minka faktisk med nesten en bærepose. Det var da dette mønsteret ble til. Det er selvlaget, og inspirert av Louis Vuitton. Jeg elsker det designet, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe noe. Derfor tenkte jeg at hjemmestrikket er vel så bra. Michael Kors skjerfet slo jo veldig an.

Jeg fikk guttene mine til å sitte modell for meg, og jeg er så fornøyd med bildene. Jeg tror guttene syns det var gøy også. Vi brukte et par timer ute den dagen, for å ta bilder. Heldigvis valgte jeg akkurat da å ta bilder, for dagen etter pøste regnet ned, og det holdt på i flere dager. Deretter satte høstkulda inn for fullt, så krabbing rundt på gresset inni buskaset ble vanskelig å gjennomføre.

Dette pannebåndet kan strikkes i alle mulige fargekombinasjoner. Grunnet mitt restegarn, ble det disse fargene denne gangen. Men, du skal nok ikke se bortfra at dette pannebådet strikkes i flere fargekombinasjoner fremover. Lett og tidløst mønster. Som passer til det meste.

SLIK STRIKKER DU:

Legg opp 120 masker i hovedfarge (i fare for å gjenta meg selv, jeg starter alltid arbeidet med en omgang rett), strikk vrangbord (2rett,2vrang) i 8 omganger, start så på mønster, og strikk til ønsket lengde. Avslutt med 8 omganger vrangbord (2rett,2vrang) før du feller på vanlig måte. (Video med felling kommer i ett senere innlegg)

Liker

Kommentarer