Et veldig koselig møte med en bloggvenn!

God kveld alle sammen!

For en uke siden traff jeg på en bloggvenn! Det var Tove bak bloggen Eiheks.blogg.no. Men bloggen hennes er nå ute av drift. så får ikke linket til den.

Men dere som følger meg fast, vet nok hvem hun er! Hun har ikke vært så aktiv i bloggverden i det siste, men jeg har holdt kontakten med henne via et spill, HayDay. Der shcatter vi daglig.

Det blir jo til at man føler man kjenner vedkommende, til tross for at man aldri har møttes. Men NÅ fikk vi endelig til et møte. Hun skulle en tur ut på Hurumlandet, og da tok vi en kaffe på Tofte.

Jeg ga et tips til overnattingssted her på Tofte. Selv om jeg aldri har sett stedet...Så det var koselig å få sett hvordan det var der. Bikuben heter det der og er et gammelt hus som er gjort om til et lite "hergerg" Nydelig innredet med blanding av gammelt og nytt.

Tove var akkurat som jeg trodde. En rolig og koselig dame som det ikke var vanskelig å prate med. Det var som å prate med en gammel venninne!

Jeg hadde en travel helg, men måtte bare få til å få møtt henne, og det angrer jeg ikke på! Vi satt og skravlet i nesten tre timer. En sprudlende og tvers igjennom herlig dame!

Et veldig koselig møte med en bloggvenn!

#bloggvenn #kafebesøk #vennetreff #nyevenner #blogger #blogg #hayday


HA EN RIKTIG GOD KVELD OG NYT SOMMERDAGENE!

  • Diverse

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Så gøy det var å kunne møtes sånn 😊 Jeg pleide å lese bloggen hennes, og det er synd hun ikke er med lenger. Jeg møtte jo min første bloggvenn nå for et par uker siden, Tone Vinningland, så jeg vet akkurat hvor hyggelig kan kan være.
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Så koselig 🥰 jeg og har truffet bloggvenn som Vera sier, hu jeg traff haha og jeg skulle øsnke tiden strakk mer til !!! For det var så kjekt å møtes og snakke sammen in real life liksom 😊
nouw.com/tonevinningland
Jan,
Herlig å få treffe bloggvenner 😃 jeg har jo fått oppleve det noen få ganger 😊 Tusen takk for deling 😊
dedicat.blogg.no
Ligaya,
elevele
elevele,
Så koselig 😃
nouw.com/elevele
Margrethe ,
Så gøy! Alltid fint å treffe bloggvenner! Klem 😊
utifriluft.blogg.no